Aktuális, Társadalom

A C-vakcina vagy a drog gyilkolt? Sok a ködösítés a pénteken elhunyt Berki Krisztián halála körül: Szívmegállás, s a hatóságok a drog fele terelik a szót: a Berki által is reklámozott COVID oltásról mélyen hallgatnak

Péntek délben jelentették be a magyarországi hírekben, hogy aznap reggel holtan találták meg lakásán a 41 éves, sportolóból felfuttatott médiaszereplővé, celebbé  avanzsált Berki Krisztiánt.

A hatóságok jelentése egyelőre igencsak szűkszavú a halál okáról, egyelőre annyit hintettek szét, hogy „kábítószergyanús” anyagot találtak az elhunyt otthonában.

Hogy az elhunyt szervezetében is találtak volna bármilyen drogot, arról egyelőre nincs hír, nyilván csak a kórboncnoki jelentésben fogják megállapítani. Már amennyiben valóban erről lenne szó és nem például arról, hogy a kísérleti COVID oltás, melynek az elhunyt celeb is egyik reklámozója volt, újabb áldozatot szedett. A hatósági jelentésekben természetesen   nem is említik ezt a nagyon is kézenfekvő lehetőséget, azaz a védőoltásnak árult mRNS génterápiás kísérleti szérum mellékhatásaként fellépő halált.

Berki édesanyja a magyarországi sajtónak azt nyilatkozta, hogy fia szíve megállt s ez okozta a halált. Márpedig, logikusan gondolkodva, ha valakinek drog miatt, egy „aranylövés” miatt áll le a szíve, akkor azt a halottkém  meg tudja állapítani.

“Nem is tudom elhinni, hogy meghalt az egyetlen fiam… Mazsi hívott, hogy Krisztián szíve megállt. Nem fogom fel, úgy tudom, nem volt beteg, nem volt semmi baja”  – mondta el zokogva a Blikknek Berki Krisztián édesanyja, Júlia.

Az is furcsa, hogy habár világszerte egyre nagyobb a nyilvánossága annak, hogy egyre többen halnak meg a vakcina mellékhatásaként fellépő szívbetegségekben, egyetlen magyarországi sajtósnak sem jutott eszébe bár feltenni a fontos kérdést: OKOZHATTA ESETLEG A COVID SZÉRUM A MÉDIACELEB HALÁLÁT? 

Persze nem kétséges, ha ez is a valóság, a politikai COVID-huszárok hamis propagandája inkább a drogot fogja előnyben részesíteni, kábítószeresnek beállítva az elhunytat, mintsem azt, hogy a globális emberirtó-szer is szerepet játszhatott a 41 éves korban beállt hirtelen halálban. Berkinek nem volt ismert szívbetegsége információink szerint.

 

guest
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Zsóka
Zsóka
1 an în urmă

Ő a TORNÁSZ, Berki Krisztián!! https://hu.wikipedia.org/wiki/Berki_Kriszti%C3%A1n_(torn%C3%A1sz)
Két személyről van szó, csak a nevük egyezik.

Varew
Varew
1 an în urmă

Most nyitott az M. Ricsivel együtt motorkölcsönzőt Thaiföldön. Csak így tudták kimenteni a két fidesz bűnözőt a börtönből.

mz/x
mz/x
1 an în urmă
Răspunde la  Varew

Fidesz bűnözőt? :D:D:D
A helyedben sürgősen megvizsgáltatnám magam.