Aktuális, Vélemény

A civil kurázsi esete a fészbukk-hősökkel és az egy esztendeje dúló covidháborúval – Ismét tiltakozás volt Nagyváradon

Újabb maszk- és oltásellenes polgári tiltakozás volt Nagyváradon, március 13-án délután, a belvárosban, a Centrul Civic parkolójában. Hatvan tiltakozó, pár újságíró és persze tucatnyi kivezényelt rendőr és csendőr vett részt a tüntetésen.

Úgy tűnik, nagyon sokan azok közül, akik a közösségi felületeken hősök és bátrak, jól megmondják a tutit, merészen fellépnek az embertelen megszorítások, jogtalanságok ellen, akkor, amikor a valós életben kellene, jelenlétükkel erősítsék akaratukat, már nem olyan bátrak és igazságbajnokok…

 

 

Vagy önző és gyáva módon simán elvárják, hogy mások harcolják ki nekik a jobb életet, a szabadságot, ám sajnos ez a passzivitás és közöny a legnagyobb ellensége minden emberközpontú szabadságharcnak.

Úgy látszik, a fotelforradalmárok, fészbukk-hősök valójában szeretik ezt a helyzetet, tetszik nekik ez az egész egy esztendeje tartó sátáni p(l)andémia-show, ez az ördögi maszkabál, ami a jelek szerint egyhamar nem fog véget érni, ha az emberek engedik, hogy a globalista hazugságok emelkedjenek hivatalosan törvényerőre.

A tüntetésen jelenlevők, civil polgárok, – köztük egy politikus volt, Mihai Lasca Bihar megyei független képviselő – abbéli felháborodásuknak is hangot adtak, hogy a román miniszterelnök pénteken „terroristának” nevezte a maszk- és oltásellenes embereket és tiltakoztak az éjjeli kijárási tilalom meghosszabbítása miatt is.

 

Mihai Lasca

 

A tiltakozás végén a jelenlevők közül páran egy hatalmas bannerrel az országút mellé álltak, odamutatva az úton közlekedőknek a feliratot: „Le a maszkokat a gyerekekről az iskolákban! A gyermekeknek joguk van szabadon lélegezni!”

Szőke Mária

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile