Aktuális, GREAT RESET

A COVID-biofegyvert gyártó gyógyszermaffia tarol, a népirtás jól jövedelmező üzlet: A Pfizer megdönti a profitrekordokat, tovább emeli az adófizetők által finanszírozott, felelősségmentes oltások árát

Ebben a negyedévben a Pfizer gyógyszergyártó cég összbevétele 27,7 milliárd dollár volt, ami 46,5%-os növekedést jelent az előző év azonos időszakában elért 18,9 milliárd dollárhoz képest.

A nettó bevétel 78%-kal 9,9 milliárd dollárra nőtt ebben a negyedévben a 2021 második negyedévi 5,5 milliárd dollárról.

Míg sok amerikai küzd azért, hogy ételt tegyen az asztalra, a Pfizer adófizetők által biztosított nyeresége egyik évről a másikra megduplázódott.

 

 

Nevezetesen, a Pfizer nyeresége nem származik szabadpiaci tevékenységből.

A Pfizer összes értékesítésének több mint fele és teljes nyeresége a lejárt mRNS génterápiás, védőoltásnak hazudott injekciókból és az állítólagos „covid gyógyító” csodaszerből a Paxlovidból származik.

A gyógyszergyártó valójában  teljesen átalakult COVID-19 társasággá. Vagyis egy globális gyógyszermaffiává, mely együttműködve a globalista covid-kormányokkal hatalmas pénzeket seper be azért a szerért, melyek biofegyverként ölik az embereket világszerte s melyről ma már bebizonyosodott, hogy nem állít meg semmilyen kreált vagy valós vírusos fertőzést  és nem előz meg semmilyen tünetet. Annál több bajt, megbeteg3edést és halkált okoz azonban. Magyarán szólva az emberiség még fizet is a népirtóknak a rájuk kényszerített veszélyes biofegyver után.

Lássuk be ez igencsak sátáni metódus.

A COVID –mánia nélkül a Pfizer többi termékcsaládja idén bevétel nélkül hagyta volna  a gyógyszeripari óriást.

Dübörög az üzlet az adófizetők által finanszírozott, felelősségmentes gyógyszergyártó cégnél. Miközben a Napnál is világosabb, hogya hirtelen-covidhalálokat egyértelműen az mRNS szérumok okozzák.

Épp a múlt hónapban a Biden-adminisztráció további megállapodást írt alá a Pfizerrel, amely több mint 50%-os adagonkénti plusz árat emelt a Pfizer következő mRNS-oltásaiért.

A kérdés az, vajon meddig lehet ez a sátáni NÉPIRTÁST fokozni és mikor jut el a megvezetett emberiség arra a tudati, önvédelmi szintre, hogy tüzet csiholjon a vakcin-raktárok, oltópontok és az azokat megtervezők talpa alá?!

 

-lszmm-

Forrás: CNBC

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

„Sátáni”
Így maga sátán áll az egész mögött. Kezdetben a kígyót használva fel mondta: „Bizony nem haltok meg”
Ma nem egy kígyó mondja, hanem a Médián keresztül hallják az embertömegek. Módosult némileg a szöveg: „Bizony nem haltok meg ha oltattok.”

Döbbenet, és mindez úgy, hogy már 1930 éve be lett fejezve a KÖNYV, ami figyelmeztet! Mire?
Jézus szavai sátánról: „a hazugság Atyja” aki „embergyilkos” kezdettől fogva (János 8:44) Aki az egész lakott földet félrevezeti (Jelenések 12:9-12) aki itt van köztünk. Akinek szolgái is vannak szép számmal! (2 Korinthus 4:4 és 11:3, 11:14-15) Az ő világa ez! 1 János 5:19, Lukács 4:6 „Neked adom mindezt a hatalmat és dicsőséget, mert nekem adatott, és annak adom, akinek akarom”

Aki nem olvasta: Érdemes végigolvasni és ELGONDOLKODNI.
Egy biztos! RÖVID ideje van! De ez nekünk hosszú lesz! 1Péter 5:8

Ja, és ott a kígyó is! Hol? Érdemes megnézni! Itt:comment image