Aktuális, Vélemény

A covid-hazugságok áradata: miért nincs  az összes EU- államfő karanténban, ha a luxemburgi miniszterelnök súlyosan „covidos”?!

Két napja  adta hírül a nemzetközi sajtó, hogy súlyosbodott a luxemburgi miniszterelnök állapota. A koronavírus fertőzéssel kórházba szállított Xavier Bettel a hírek szerint még 2-4 napig megfigyelés alatt marad az intézményben, mert a tünetei nem enyhültek. Az orvosok szerint az állapota “súlyos, de stabil”. A politikusnál – aki eddig az AstraZeneca vakcinájából egy dózist kapott meg – pár nappal az EU-csúcsot követően diagnoszizálták a Covid-19 fertőzést.

Azon az EU-csúcson, melyen jelen volt a legtöbb európai állam vezetője, kormányszintű képviselője, akik mind egy szálig találkoztak a most éppen súlyos covidisnak mondott  Bettel-el. Tehát a népeket sújtó covid-terrorista szabályoknak megfelelően valamennyi EU-s politikus, aki részt vett az EU-csúcson, lásd a mellékelt vezető fotót, most  14 napos karanténba kellene legyenek.

De nincsenek.

Egyikük sincs. Márpedig, ha egy európai polgár ilyet tesz, akkor azonnal rászállnak a covid- rendőrök, meghurcolják, megbírságolják és kényszerítik a karanténra. Hogy is van ez akkor?

Ami teljességgel érthetetlen, vagyis nagyon is érthető!

MÁR MEGINT HAZUDNAK!

Mint ahogy egyfolytában hazudnak mióta kitört ez a covid-őrület.

S lehet, hogy nagyon ciki lenne most beismerni, hogy a luxemburgi miniszterelnök valójában nem is „covidos”, csak esetleg az AstraZeneca kísérleti oltása vágta haza?!

Vagy az idióta és nagyjából értelmetlen covid karantén-szabályok csak a porbafingó, adófizető rabszolga  népre érvényesek?

A globalista háttérhatalom földi játszóterét, ezt az őrült covid-terrort kiszolgáló politikusok más kottából játszanak most is?

-szmm-

 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile