Aktuális

A covid kísérleti vakcina mellékhatásainak még élő áldozatai tüntettek New York-ban: „ Hány ember kell, még meghaljon, hogy végre csináljatok valamit?!”(+videó)

Olyan hírt adunk közre, ami a fősodratú lakájmédiában egész biztosan nem kap nyilvánosságot. A kísérleti covid vakcina életben levő áldozatai és az oltás miatt elhunytak hozzátartozói tartottak tüntetést New Yorkban szeptember 5-én szombaton, ezzel a demonstrációval is fel akarják hívni az emberek figyelmét arra, hogy milyen sokan vannak olyan személyek, akik különféle okokból ( betegségtől való félelem, tudatos  megfélemlítés, hatósági zsarolások) miatt beadatták maguknak a covid géntechnológiás kísérleti szert, mely következtében a kellemetlentől az igen súlyosig terjedő mellékhatások léptek fel náluk.

„ Hány ember kell, még meghaljon, hogy végre csináljatok valamit?!” –volt a tüntetés egyik jelmondata. A demonstráció Manhattan-ben, a Times Square-on és New York város több negyedében is zajlott. Azok, akik jelen voltak, szót emeltek azokért is, akik nem tudtak jelen lenni a figyelemfelhívó tüntetésen, UGYANIS MÁR NEM ÉLNEK, MERT BELEHALTAK A KÍSÉRLETI SZER OKOZTA MELLÉKHATÁSOKBA!

 

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
BEDEKOVICS LÁSZLÓNÉ
BEDEKOVICS LÁSZLÓNÉ
2 ani în urmă

ANYÁDAT OLTASD BE TE SZEMÉT ,AKI NEM NEVELT MEG KISÉRLETTI VAKCINÁVAL TE NEM OLTATHATOD AZ EMBEREKET JAVASLOM OLTSÁK BE AZ EMBEREK ŐT 1000

Telefon
308332216