Aktuális

A covid kísérleti vakcina mellékhatásainak még élő áldozatai tüntettek New York-ban: „ Hány ember kell, még meghaljon, hogy végre csináljatok valamit?!”(+videó)

Olyan hírt adunk közre, ami a fősodratú lakájmédiában egész biztosan nem kap nyilvánosságot. A kísérleti covid vakcina életben levő áldozatai és az oltás miatt elhunytak hozzátartozói tartottak tüntetést New Yorkban szeptember 5-én szombaton, ezzel a demonstrációval is fel akarják hívni az emberek figyelmét arra, hogy milyen sokan vannak olyan személyek, akik különféle okokból ( betegségtől való félelem, tudatos  megfélemlítés, hatósági zsarolások) miatt beadatták maguknak a covid géntechnológiás kísérleti szert, mely következtében a kellemetlentől az igen súlyosig terjedő mellékhatások léptek fel náluk.

„ Hány ember kell, még meghaljon, hogy végre csináljatok valamit?!” –volt a tüntetés egyik jelmondata. A demonstráció Manhattan-ben, a Times Square-on és New York város több negyedében is zajlott. Azok, akik jelen voltak, szót emeltek azokért is, akik nem tudtak jelen lenni a figyelemfelhívó tüntetésen, UGYANIS MÁR NEM ÉLNEK, MERT BELEHALTAK A KÍSÉRLETI SZER OKOZTA MELLÉKHATÁSOKBA!

 

 

 

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
BEDEKOVICS LÁSZLÓNÉ
BEDEKOVICS LÁSZLÓNÉ
12 zile în urmă

ANYÁDAT OLTASD BE TE SZEMÉT ,AKI NEM NEVELT MEG KISÉRLETTI VAKCINÁVAL TE NEM OLTATHATOD AZ EMBEREKET JAVASLOM OLTSÁK BE AZ EMBEREK ŐT 1000

Telefon
308332216