Aktuális, Társadalom

A covid osztályon gyógyító főorvos szerint a SARScov2 okozta virózis nem indokolja se a pandémiát, se a maszkhordást, se az agresszív tömeges oltást

Egy újabb romániai szakorvos , Dr. Oana Mihaela Secară, a “Sfântul Ierarh dr. Luca ” főorvosa az Onești-i covidrészleg vezetője nyilatkozott arról, hogy hosszú hónapok óta kezeli és figyeli a covid19 fertőzéssel beutalt betegeket s az a véleménye, hogy a SARS-cov 2 vírus okozta légúti megbetegedés egyáltalán nem indokol semmilyen pandémiás  világzárlatot, semmi orvosilag , tudományosan alátámasztott köze nincs a kötelező maszkviseléshez, sőt teljesen  nem indokolt a hatalmas, kétes kísérleti vakcinákkal történő tömeges oltás sem. Tünetei és lefolyása semmivel nem veszélyesebb  vagy más, az eddigi influenzavírusokénál. A covidmizéria kialakulását  tehát nyilván máshol kell keresni.

A doktornő  az elmúlt hónapok  alatt szerzett orvosi tapasztalatai alapján jelentette ki, hogy a SARScov2-vel fertőződött betegek  nagy része meggyógyul a betegségből, ha az eddigi orvosi protokoll szerint kezelik, mellőzve a hírhedt covid-protokollt ) kétes hatású vírusölő szerek, a betegek leszedálása, intubálása és ágyhoz kötözése, stb.)

Az ActivNews hírportálon közölt cikk szerint az orvosnő úgy véli, a SARScov2 vírus terjedése pont úgy történik mint valamennyi influenzavírusé, a vírussal kapcsolatba kerülő és ettől megbetegedő személyek 92 százaléka  könnyű vagy középsúlyos tünetekkel minden különösebb beavatkozás nélkül felgyógyul ebből.  A vírussal megfertőződött személyek 99 százalékának  nem okoz semmilyen komolyabb gondot, nagyon sok embernél egyáltalán nem okoz tüneteket. Ez a vírus, mint a legtöbb  koronavírus itt marad velünk , pont úgy mint a nátha és az influenzavírus, de valójában semmivel nem veszedelmesebb mint a többi virózis.

Mint minden grippe vírus esetében itt is a veszélyeztetett  , az egészségügyileg  nagyobb rizikófaktorral rendelkezők kerülhetnek súlyos állapotba, idős kor, súlyos alapbetegség, valamilyen okból legyengült immunrendszer okozhat  szövődményeket vagy éppen életveszélyt, pont úgy mint a többi légúti vírusnál.

A doktornő a covid osztályon szerzett tapasztalatai alapján kijelentette, úgy véli, teljesen indokolatlan mindenféle, az emberi genetikát befolyásoló, az ember természetes immunrendszert felborító kísérleti vakcinával úgymond akadályozni a vírus terjedését. Elsősorban mert ez valószínűleg nem fog sikerülni, kettő, a beoltott emberek jóval kiszolgáltatottabbakká válnak ezt követően minden vírus kiváltotta betegségnek.

Dr. Oana Mihaela Secară szerint az is megengedhetetlen, hogy minden olyan beteget, (AKÁRMILYEN MÁS SÚLYOS VAGY VÉGSTÁDIMUMBAN LEVŐ  ALAPBETEGSÉGGEL IS RENDELKEZZENEK AZOK! ) akit a PCR tesztek alapján covidosnak nyilvánitottak úgy vezetnek be az elhalálozási listákra, mintha a covid kiváltotta tüdőgyulladás  okozta volna a halálukat, ugyanis ez nem felel meg a valóságnak.

A doktornő nyilatkozata, román nyelven az alábbi videóban hallgatható meg.

Romániában egyre több orvos lép fel a covidprotokoll és az egész pandámiás társadalmi őrület mellett, nemrég a nagyváradi Dr. Flavia Grosan tüdőspecialista főorvos   is elmondta, hogy tüdőgyógyászként úgy véli, nem a vírus okozta betegség, hanem a kórházakban alkalmazott ,  a WHO parancsára egységesen végrehajtott ún. “covidprotokoll” öli meg  a beultaltak nagy részét.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile