Aktuális

A covid-protokoll öli meg a betegeket a kórházakban? – egy váradi tüdőgyógyász viszont sikeresen meggyógyítja betegeit

UPDATE: Szerda este értesültünk arról, hogy a Román Orvosi Kamara etikai bizottság elé citálja Dr. Flavia Groșan tüdőgyógyász-bronchológust, azzal vádolva a doktornőt, hogy szembemegy a nemzetközileg elfogadott orvos-protokollal, mely szerint a covidos betegeket kezelik.

***

Érdekes interjút közölt a national.ro hírportál, melyben egy nagyváradi doktornő beszél arról, hogy szembemenve a hivatalosan, globálisan kiadott covid-protokollal, saját tüdőgyógyászi tapasztalata  alapján, hagyományos módon kezeli a virózisos betegségek miatt  tüdőgyulladást kapott betegeket, a covidosnak mondottakat is, és átütő sikerrel,betegei szinte 100 százalékban felgyógyulnak minden kórházi kezelés nélkül.

A doktornő szerint a jelenleg használt covid-protokoll öli meg valójában a betegeket a kórházakban.

Dr. Flavia Groșan tüdőgyógyász-bronchológus Nagyváradon (Bihar megye). Azon  orvosok egyike, ki nem ért egyet a jelenlegi , az Egészségügyi Minisztérium által bevezetett gyógyítási protokollal, ahogy a covid19 fertőzöttnek nyilvánított betegeket kezelik.

Félretéve az előírt, (globálisan parancsba adott) gyógyítási protokollt saját módszerével, orvosi tudásával gyógyítja a vírusfertőzött embereket és a jelek szerint nagyon jól csinálja ezt, ugyanis az általa létrehozott kezelés során csaknem 1000, különböző stádiumban lévő beteg ment át a SarS-CoV-2 fertőzésen. Betegei 100% -ban meggyógyultak, minden  kórházi kezelés nélkül.

Groșan doktornő atipikus tüdőgyulladásként kezeli a SARScov2 vírus okozta szövődményeket, a kialakult betegséget.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy hatalmas hibákat követnek el a kórházakban, és hogy a Covid protokoll valóban megöli a betegeket.

“A Covid tüdőgyulladás, atipikus, de tüdőgyulladás, és ekként kell kezelni” – jelentette ki a doktornő.

“A világjárvány kimondásának kezdetétől az volt a célom, hogy egyetlen beteg ne jusson odáig, hogy intubálják, mert ez végzetes. Folytatom a klasszikus, olcsó gyógyszeres kezelésemet, amely magában foglalja a klaritromicint, egy antibiotikumot is, amely a makrolid antibiotikum csoport része. A makrolid osztályban csak három antibiotikum van, az eritromicin, amelyet mindenki ismer, az azitromicin és a klaritromicin. Nem szeretem az azitromicint, mert ez a klaritromicin gyengébb másolata. Nagyon érdekes klinikai vizsgálatokban dolgoztam tüdőgyulladásos esetekben, és ott megismertem a klaritromicin vírusos tropizmusát, és láttam a klaritromicin gyulladáscsökkentő hatását, amely egyetlen más antibiotikumnak sincs.”

A tüdőgyógyász felhívja a figyelmet arra, hogy a kórházakban beadott oxigén túladagolása agyi ödémát okoz, ez a betegek halálának egyik oka.

Erről a következőket nyilatkozta:

“80% feletti oxigéntelítettség esetén nagyon kicsi oxigénadagokat adok a betegnek, percenként 2-3 litert és naponta rövid időszakra, csak 4-5 órára. Az oxigénfelesleg ugyanis gátolja az agyat, mert általában az agy irányítja a testet, nem pedig egy eszköz. Itt egyáltalán nem értettem egyet a kiadott covid-protokollal, az általuk beadott nagyon magas oxigéndózisokkal, 20 literrel acidózisba, agyödémába tették a betegeket. Mivel nem veszik észre, hogy az oxigén telítettségben tartja őket, ugyanakkor növelik az agy szén-dioxidját és agyödémát okoznak, és a betegk érthetően meghalnak. ”

A Kaletra és a Codeine Covidban történő beadását Flavia Groșan orvos nagy hibának tartja, mert súlyosbítják a betegséget.

“Szerencsére volt néhány nővér, akiket valóban hősnőknek tartok, akik figyelték a betegeket, és figyelmeztették azokat, hogy ne vegyék be a Kaletra-t és dobják el a gyógyszereket. Aztán mikor az orvosok mentek és nézték a betegeket csodálkoztak miért nincs azoknak hasmenésük, és miért érzik jól magukat. Azért, mert nem vették be a protokoll előírta gyógyszereket. Ezek az ápolók igaziból így megmentették a betegek életét.

A Codein alkalmazásakor a beteg ugyanis nem tudja felköhögni a váladékot a tüdőből s ez fojtja meg, nem vérrögök, hanem maga a felgyűlt váladék. Ilyenkor a betegek érthetően pánikba esnek, mert nem tudnak lélegezni, ezért benyugtatózzák őket és lélegeztetőre teszik, s ezután isten irgalmazzon nekik!” – olvasható a doktornő által adott interjúban. (Forrás: Național.ro)

guest
16 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Borsos
Imre Borsos
3 ani în urmă

Aki szembe mer szálni a gyogyszer lobbival és más terápiát mer alkalmazni azt sajnos bünözönek nyilvánitják , itt látszik hogy az egészségügyet is megvásárolta a gyogyszer lobbi ( Bill Gates )

Gábor Anna-Mária
Gábor Anna-Mária
3 ani în urmă

Hála Istennek vannak ilyen lelkületű orvosok,akik az eskü betartásával,na meg a lelkiismeretük tisztaságával megmentik a rájuk bizottakat. Látunk-hallunk és megtapasztaljuk,hogy vannak még jó indulatú , nem pénzéhes orvosok. Isten áldja meg őket! Imádkozzunk értük!!!!!

Telefon
759097020
Gddjkt AG i ig d
Gddjkt AG i ig d
3 ani în urmă
Răspunde la  Gábor Anna-Mária

Csak az ilyenek egyszer csak nyom nélkül eltűnnek vagy autóbalesetet szenvednek vagy rejtélyes módon öngyilkosok lesznek. 🤔🤔

vágó Lászlóné
vágó Lászlóné
3 ani în urmă

Ebben a doktornőben Én is jobban bíznék mint a szuper kórházban történő kezelésben

Telefon
303277981
Jozsef
Jozsef
3 ani în urmă
Răspunde la  vágó Lászlóné

Ez a doktornő egészen jól, logikusan érvel. A klaritromicin szuper jó ötletnek tűnik, ha személyes tapasztalata alapján hatásosabbnak tartja mint az azitromicint. Mindenesetre a szakirodalomban bőven van példa a makrolid antibiotikumok vírus ellenes és gyulladást csökkentő hatására, az azitromicint pedig kifejezetten sikerrel használták a Covid betegség ellen, ivermektinnel vagy pedig hidroxiklorokinnal kombinálva. Jelenleg legsikeresebb kezelésnek az ivermektin plusz azitromicin plusz cink hármas terápiát ismertem, de a doktornőnek igaz a lehet klaritromicin ügyben, és így lehet, hogy ivermektin plusz klaritromicin plusz cink hármas terápiára kellene áttérni. Persze ne feledjük el, adjunk mellé D és C vitaminokat, melatonint, és fogyasszon a beteg flavonoidokat, antioxidáns polifenolokat tartalmazó gyümölcsöket, almát, szőlőt, teát, vagy pedig kvercetin kapszulát ami egy flavonoid.
A legfontosabb amit mindenkinek azonnal meg kell tanulni, az IVERMEKTIN. Az IVERMEKTIN kiírtja a koronavírust, különösen a többi felsorolt dologgal kombinálva, de az IVERMEKTIN ellen foggal körömmel küzd a VAKCINA MAFFIA, hogy ne tudják és ne használják az emberek. Aki tud angolul, azonnal keressen rá az interneten, gúgli és jutub, az IVERMECTIN kulcsszóra! Magyarul IVERMEKTIN, angolul IVERMECTIN, Streptomyces gombák által termelt makrociklusos vegyület, Japán fedezte fel és AJÁNDÉKBA ADTA A VILÁGINAK, szuper hatásos féregirtó, bélféreg, rüh, tetű ellenes, és SZÉLES SPEKTRUMÚ VÍRUS ELLENES szer, 2015-ben orvosi Nobel díjat kaptak a felfedezői. Ezen a forradalmian új és hatásos gyógyszeren NEM TUD MEGGAZDAGODNI BILL GATES ÉS A VAKCINA MAFFIA, feleslegessé válik miatta a TOTÁLIS DIKTATÚRA ESZKÖZE A VAKCINA ÚTLEVÉL, ezért a Háttérhatalom TITKOLJA, hogy az ivermektin egyaránt bevált a koronavírus fertőzés megelőzésére és gyógyítására.

Szolga Julianna
Szolga Julianna
3 ani în urmă
Răspunde la  Jozsef

Tudna segíteni valaki ,aki a Doktornő email címét megadni ? Köszönöm szépen ! Mindenkinek jó egészséget kívánok !

TUNGLI
TUNGLI
3 ani în urmă

Hatásos gyógymód az Ivermectin. IMASK protokoll 85% sikeres. A doktornonek egyebkent igaza van.
http://www.72.sk

Telefon
918326320
Tabajdiné
Tabajdiné
3 ani în urmă

Gratulálok önnek.

Király József
Király József
3 ani în urmă

Ismeretlenül gratulálok a doktornőnek Szegedről és felhívom a figyelmet egy nagyon hasonló esetre, amelyben egy német orvos szintén saját protokoll szerint, a lélegeztetőgépet mellőzve sikeresen gyógyítja betegeit.
https://www.virusinfok.hu/2020/12/28/nemet-foorvos-a-legnagyobb-hiba-a-korona-elleni-harcban/

trackback

[…] doktornő azt is nyilvánosságra hozta, milyen gyógyszereket és orvosi beavatkozásokat nem volna szabad alkalmazni a virózisok, így a […]

trackback

[…] is, ami pedig agyi ödémát okoz, és a betegek érthetően meghalnak – magyarázta Dr. Flavia Groșan, aki ehelyett 80% feletti oxigéntelítettség esetén percenként csak 2-3 […]

elisabetta biro
elisabetta biro
2 ani în urmă

Sint de a cord cu doctor ul din Oradea Flavia Grosan. Sa nu va puneti pe vaccin EU din Italia rafuz si tamponul.

Telefon
3407453100
Czoma Krisztina
Czoma Krisztina
2 ani în urmă

Sok ilyen gondolkodású orvosra lenne most szükség. Nagyon vártam ezt a cikket magyarul. Felmerül bennem a kérdés, hogy az Invermectin+Clarythromicin+cink+D3+C+Bioflavonoid kombó elegendő-e.
Van bárkinek ezzel tapasztalata?
Hol lehet emberi fogyasztásra alkalmas dózisú Invermectint rendelni?

Ultima modificare 2 ani în urmă de Czoma Krisztina
Manhertz
Manhertz
2 ani în urmă

Aldja meg a Jo Isten az ilyen bator es emberseges orvosokat,akik arra eskudtek fel hogy meggyogyitjak a hozzajuk fordulo betegeket,es nem-PROTOKOLLT-alkalmaznak!Sok -sok ilyen orvost nekunk es az emberisegnek!

Telefon
749035706
trackback

[…] Flavia Groșan nyilatkozata, aki szerint rossz a nemzetközi Covid-protokoll – írja az informatialiberia.ro, akik a Național.ro-n megjelent interjút […]