Aktuális

A „covid-inkvizíció” akciói: Boszorkányüldözés indult a kanadai orvosprofesszor ellen, aki rámutatott: nem kell és nem szabad beoltani covid vakcinával a gyerekeket

A kanadai Dr. Francis Christian sebészprofesszor, egyetemi tanár június 17-én több mint 200 orvoskollégájának kiküldött egy anyagot, amelyben 6 pontban összeszedte, miért meggondolandó a gyerekek oltása covid ellen.

Az mRNA oltóanyagok új, kísérleti oltások, melyek embereken még soha nem voltak kipróbálva.

Ezek az oltások nem kapták meg a hagyományos engedélyt, csak feltételesen vannak engedélyezve.

A covid gyerekekre nem veszélyes. Annak a kockázata, hogy egy gyerek covid szövődmények miatt  meghaljon kevesebb, mint 0,003 százalék.

A gyerekek az előző híresztelések ellenére, nem terjesztik a betegséget a felnőttekre.

A VEARS-ban több ezer halálesetet hoznak összefüggésbe ezekkel az oltásokkal.

Az oltások világszerte komoly egészségügyi problémákat okoztak a gyerekeknél, mint például szívizomgyulladást.

Az anyag elküldése után 4 nappal (!) dr. Francis Christian a Saskatchewani Egészségügyi Hatóságtól kapott egy levelet, amelyben közlik vele, hogy tevékenysége szembemegy a hatóságok ajánlásaival. Ezzel egyidejűleg a Saskatchewani Egyetem azonnali hatállyal felfüggesztette állásából.

Dr. Francis Christian kitart az álláspontja mellett, és a történtek ellenére optimista, mert úgy látja, hogy egyre több olyan orvos van, aki csak etikusan, a betegek érdekében hajlandó végezni a tevékenységét.

Forrás: The Epoch Times

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile