Aktuális, Külpolitika

A covid-terror fellegvára lett Franciaország: Macron korlátozásokat jelentett be az oltatlanok számára, de MIÉRT IS TARTANAK AZ ORVOSOK A KÍSÉRLETI OLTÁSTÓL?

Franciaország a legagresszívebb covid-twerrorista állammá vált egy csapásra. A francia elnök az emebri szabadságjogot szembeköpő intézkedése példátlan. Felvetődik a kérdés, miért is ódzkodnak  ennyire  maguk az  orvosok, egászsésgügyben dolgozók a kísérleti covid szrektől? És az is nyitott kérdés, fellázadnak e az orvosok, vagy hagyják  magukat megzsarolni, jogaiktól megfosztani?

VAGY EGY KICSIT HAMARABB KELLETT VOLNA AZ ORVOS-TÁRSADALOMNAK JELEZNI, HOGY AZ EGÉSZ  „COVID19” MANŐVER ORVOSILAG NEM ReLEVÁNS, HAZUGSÁGOKRA ÉPÜLT? !

Emmanuel Macron francia elnök hétfő este televíziós beszédet mondott, amelyben újabb járványügyi intézkedések bevezetését jelentette be. “Ha ma nem lépünk, a megbetegedések száma tovább fog nőni” – mondta Macron, reagálva arra, hogy jelentősen lelassult a francia oltási program, miközben még mindig sok az új fertőzés.

Az elnök bejelentése szerint az egészségügyi dolgozók számára kötelezővé teszik a védőoltást, és felszólította őket, hogy szeptember 15-ig oltassák be magukat, mert utána esetleges szankciókra vagy pénzbírságra számíthatnak – írja a France 24.

Olivier Véran egészségügyi miniszter közölte, hogy a nem beoltott egészségügyi dolgozók szeptember 15. után nem kapnak fizetést és nem dolgozhatnak tovább.

A miniszter ezen túl elmondta, az általános és középiskolások számára oltási kampányt indítanak, amikor szeptemberben újra elkezdődik az iskola.

Macron további ösztönzőként gondol arra, hogy az ősztől megszüntetik az ingyenes PCR-teszteket, kivéve, ha azt az orvos írja elő. Az elnök azt reméli, elérik hogy a fizetős PCR-tesztekkel elérhetik, hogy az emberek a koronavírustesztek ismételgetése helyett inkább beoltassák magukat.

A QR-kóddal ellátott Covid-igazolvány augusztus 1-jétől Franciaországban mindenhol kötelező lesz, beleértve a bárokat, éttermeket, kávézókat és bevásárlóközpontokat.

Franciaország egyes tengeren túli megyéiben, Martinique és Réunion szigetén egyéb intézkedések bevezetése mellett visszaállítják a kijárási tilalmat is.

Macron beszéde után a doctolib.fr online egészségügyi portál összeomlott, mert túl sokan próbáltak időpontot foglalni az oltásra.

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile