Aktuális

A covid terrorizmus egy az egyben istenkáromlássá és sátánista blaszfémiává lett: Antonio Napolioni  olasz püspök szerint csak az „oltott” papok celebrálhatnának vagy áldoztathatnának ezután

Antonio Napolioni az olaszországi Cremona római katolikus püspöke igencsak furcsán értelmezi mind a kereszténységet,mind Jézus urunk tanait, ugyanis a covid-pszichózis és az ehhez kapcsolódó vakcina-terror égisze alatt  egyértelműen istentagadást, istenkáromlást követ el A covid téboly eminens pszichopatái közzé sorolandó olasz püspök ugyanis nem kevesebbet akar, mint azt, hogy a római katolikus templomokban csak azok a papok  misézhessenek és áldoztathassanak, akik beoltatták magukat a Covid19 jelzésű, védőoltásnak hazudott génterápiás kísérleti szerrel.

Márpedig egy ilyen kijelentés mind teológiailag, mint dogmatikai szempontból egy az egyben istenkáromlásnak számít, amivel a püspök úr egy az egyben megtagadja Jézus  alaptanításait.

 

 

Az ilyen  történések kapcsán az emberekben méltán ötlik fel a gondolat, hogy nem hiába nevezik a Vatikánt és az általa ellenőrzött egyházat az Ántikrisztus egyházának. Mint a nemzetközi sajtóban kiszivárgott, az sem véletlen, hogy a magát vallásnak álcázó vatikáni maffia  feje, Jorge Mario Bergolió , azaz Ferenc pápa, ( vagy az a valaki, akit a neve alatt mutogat a globalista elit- szerk. megj.) tavaly a vakcina terror  elhatalmasodása idején kétszer találkozott és tárgyalt a Pfizer vezérigazgatójával, az akasztó kötélre rég megért Albert Bourlával. A tárgyalások részletei persze titokban maradtak a nyilvánosság előtt, de ahogy a „szentatya” ezt követően belevetette magát az oltáspropagandába, nem nehéz kikövetkeztetni miről is esett szó.

Ami a katolikus misék és a „fenevad bélyegének” is titulált genetikai oltószer összekapcsolódását illeti, az, hogy egy ilyen kijelentés egyáltalán megtörténhetett egy vatikáni főpap szájából, már magáért beszél.

És abban is csak bízhatunk, esetleg imádkozhatunk, hogy az egyre inkább recsegő ropogó covid-hadművelet kiborult bilijeinek feltakarítása közben  nemcsak az áruló kormányok , orvosok és sajtó, de a híveket  eláruló papság is elnyerje megérdemelt és méltó büntetését.

 

-szmm-

 

Abonează-te
Notificare la
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
ELISABETA MANHERTZ
ELISABETA MANHERTZ
2 ani în urmă

Na,igy se sokan jartak templomba,de ezutan meg annyian se fognak!Vajon miert?

Ján TUNGLI
Ján TUNGLI
2 ani în urmă

A Jelenések hét angyaláról – mit hoz a jovő
https://www.72.sk/menu.php?m=JE