Aktuális, Külpolitika

A covid-terrorizmus kezd erőszakba átcsapni, a New York-i kormányzó akár akaratuk ellenére is beoltaná az embereket – Andrew Cuomo: „Be kell mennünk a házaikba, megállítani az embereket az úton és beadni a karjukba az oltást! Ez a küldetésünk!” (+videó)

Erőszakkal is be oltaná a New Yorkiakat  Andrew Cuomo kormányzó, derült ki egy nyilatkozatból.

New York demokrata kormányzója, Andrew Cuomo az egyik legagresszívebb covid-terrorista az Egyesült Államokban. A covid-mizéria elterjedése óta azon volt, hogy a New Yorki embereket minél jobban megvezessék, megfélemlítsék, s a szigorú megszorítások után rávegyék őket arra, hogy beadassák maguknak a védőoltásnak hazudott géntechnológiás kísérleti szert.

Ennek tudható be, hogy míg az Egyesült Államok nagy részén megszüntették a Covid19 féle megszorításokat és igyekeznek visszazökkenni a társadalmi normalitásba, addig New Yorkban  jelenleg is gőzerővel folyik a covidterroristák agresszív , megfélemlítő propagandája, melynek egyik vezéralakja természetesen Cuomo kormányzó.

Nagy felháborodást váltott ki még a toleráns New York-iakból is, a kormányzó legutóbbi nyilatkozata, melyben egy az egyben kijelentette, „nekik az a küldetésük” (vajon kiknek?- szerk.megj.) hogy „ha kell, bekopogjanak az emberek ajtaján, bemenjenek az otthonaikba, megállítsák őket az úton” s beadják a karjukba a covid kísérleti szert.

Az elmeháborodott kormányzói nyilatkozat lenulláz minden emberi jogot és könnyen meglehet, hogy súlyos következményeket von maga után, ha végre a szabadságszerető New Yorkiak is megelégelik ezt a sátáni színjátékot.

Forrás: ActiveNews

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile