Aktuális

A covid vakcina második adagja után pár nappal kórházba került egy addig makkegészséges,16 éves brassói fiú, akinél napok alatt agresszív és a kezelésekre nem reagáló leukémia lépett fel – a hatóságok elmismásolták az elhunyt felboncolását

A covid kísérleti vakcina második adagjának beadása után 4 nappal kellett sürgősen kórházba szállítani egy brassói, 16 éves fiatal fiút, aki azelőtt teljesen egészséges volt. A fiú egyik kezelőorvosa , Dr. Damian Baciu a Ziarul National lapnak azt nyilatkozta, hogy az addig teljesen egészséges fiatal szervezetében hirtelen az akut mieloid leukémiára utaló tünetek jelentkeztek, melyek villámgyorsan legyűrték az addig egészséges fiatal szervezetet, s az orvosok minden erőfeszítése ellenére 1 hónap alatt a fiú meghalt. Az akut mieloid leukémia (AML: acut myeloid leukaemia) vagy más néven akut mielogén leukémia a vérképzőrendszerből kiinduló daganatos betegség, melyre az abnormális mieloid előalakok akut felszaporodása jellemző a vérben és a csontvelőben

A fiú orvosai azt nyilatkozták, még soha nem láttak ilyen módon jelentkezőleukémiát, mely hihetetlen gyorsasággal gyűrte le, az addig egészséges fiatal szervezetet.

A 16 éves fiú egészséges gyermek volt, soha nem került kórházba, nem voltak különleges egészségügyi problémái, nem voltak krónikus betegségei.

Állítólag a covidon is átesett minden különösebb kezelés, vagy szövődmény nélkül, a szervezetében  megfelelő mennyiségű ellentest jelenlétet is kimutattak, tehát SEMMI ÉRTELME nem volt annak, hogy beadják neki a kísérleti vakcinát, azonban szülei ragaszkodtak ahhoz, hogy a kamaszfiút beoltsák.

Az elhunyt  fiút nem boncolták fel, nem készítettek hivatalos kórboncnoki jelentést arról, milyen elváltozásokat okozott a hirtelen, hihetetlen agresszióval elharapódzott leukémia a szervezetében.

Maga a fiú kezelőorvosa sem érti, miért nem történt meg a boncolás ebben az esetben, hiszen ez kötelező lett volna.

Bár a leukémia általában gyorsan kialakuló betegség, a halál soha nem következik be ilyen rövid idő alatt, különösen, mivel jelenleg léteznek már olyan kezelések, amelyekkel kezelni lehet ezt a betegséget, mondják az orvosok.

„Évekkel ezelőtt a Fundeni Intézet Gyermek-Onkológiai Központjában dolgoztam, és minden rákos patológiát láttam a gyermekeknél. De soha nem láttam a leukémia ilyen villámgyors kifejlődését. Ez a gyermek, mióta diagnosztizálták ezzel,(pár nappal a kísérleti vakcina beadása után)  egy hónap alatt meghalt, bár minden onkológiai kezelést a protokoll szerint végeztek. Azonban a szervezete valamiért nem reagált ezekre a kezelésekre. – nyilatkozta nyilatkozta Dr. Damian Baciu  a Ziarul Național  riporterének.

A fenti lapban megjelent  cikkben is felvetődik a kérdés, hogy a minden törvényességet, emberi tartást és józan észt nélkülöző agresszív oltáskampányban, vajon miért nem esik egyetlen szó sem a kísérleti vakcinák lehetséges veszélyeiről, mellékhatásairól, holott a gyógyszerforgalmazó szabályok szerint még egy vitamint sem lehet anélkül forgalomba hozni és embereknek beadni, hogy a kockázatokra és mellékhatásokra ne hívják fel az emberek figyelmét. Az eset kapcsán, több romániai sajtóorgánumban felvetették a kérdést, hogy ezért az esetért Valeriu Gheorghiță-t a Romániai Oltási Stratégia vezetőjét kell felelősségre vonni, ugyanis az általa kommunikált vakcina propagandában egy árva szó sem hangzik el a lehetséges kockázatokról és mellékhatásokról.

 

Forrás: Ziarul National, fotó: illusztráció

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile