Aktuális, Társadalom

A „covid19” lehet egy vámpír, ha éjszaka kell tőle félni? – előre akarják hozni a kijárási tilalmat

Nem terveznek teljes lezárásokat húsvétra, de előbbre akarják hozni az éjszakai kijárási tilalom időpontját, nyilatkozta kedd délután Klaus Iohannis romániai elnök. Az éjszakai kijárási tilalomra amúgy mindezidáig semmilyen orvosilag vagy járványügyileg elfogadható, megindokolt érvet nem mondtak, teljesen érthetetlen, értelmetlen, logikátlan tehát ez az egész éjszakai kijárási tilalom, hiszen éjjel amúgy is kevesen járnak az utcákon. Hacsak a rettegett vírus valójában nem vámpír lehet, ami  éjszaka kikelve globalista gazdái agyából indul zsákmányszerző körútra.

Iohannis azonban ragaszkodik a nyilván globalista parancsra kreált forgatókönyvhöz, mellyel a lakosságot sújtják már egy éve.

A koronavírus-fertőzés növekvő üteme miatt még ezen a héten újabb 30 nappal meghosszabbítják a veszélyhelyzetet, és valószínűleg a jelenlegi 23 óra helyett már 22 órától érvényes lesz az éjszakai kijárási tilalom – jelentette be kedd délután Klaus Iohannis román államfő.

Iohannis kijelentette: nincs kilátásban húsvéti lezárás.

Mint mondta, a kijárási tilalom bevezetése a jelenlegi 23 helyett már 22 órától (hajnali ötig) valószínűleg a veszélyhelyzet meghosszabbításával egyidejűleg lép életbe.

„A fertőzések magas száma miatt a héten meghosszabbítjuk a veszélyhelyzetet, az eddigi korlátozások érvényben maradnak, de korábban fog kezdődni az éjszakai kijárási tilalom, valószínűleg 22 órakor” – mondta az államelnök.

A hatóságok nem terveznek teljes zárlatot bevezetni a húsvéti ünnepek idején – nyomatékosította.

Arra, hogy amennyiben nem hazudnak, úgy egyértelművé vált, hogy az egy év óta alkalmazott megszorítások semmit nem érnek, a román elnök sem adott értelmes magyarázatot, ami nem is csoda, hiszen mit is lehetne mondani erre a sátáni p(l)andámia show-ra amivel túszul ejtették az egész világot?

-mm-

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile