Kategória nélküli

A Covid19 nem terjed a meleg felvonulásokon?! – Több tízezres tömeg vonult minden korlátozás nélkül Columbiában a Pride-on

Egyre világosabb, nagyon furcsa a biológia és a virológia tudományát semmibe vevő módon”terjed” ez a fránya Covid19 megnevezésű kórság, aminek egyre nyilvánvalóbb , hogy nem sok köze van semmilyen koronavírus okozta megbetegedéshez, mindinkább egy, a társadalmat kontrolálni és átprogramozni akaró globalista manőverhez.

Ékes példa erre a vasárnap, Columbiában megtartott melegfelvonulás, ahol egyszerre elfelejtettek minden az embereket, a normális társadalmat sújtó úgynevezett „járványügyi” intézkedést, így a „meleg büszkeség” menetében több tízezer ember masírozhatott melegen és büszkén és persze korlátozások nélkül. Ami nem mondható el a normális, átlagos emberekről sehol a covid terror megszállta világban jelenleg.

Az láttuk már, hogy sem focimeccseken, sem politikai kampány show-kon nem terjed ez a fura pszeudo-kórság, tehát meg sem kell lepődni azon, hogy Bogotában sem zaklatták a covid terror rendőrei a maszk és távolságtartás nélkül ünneplő tömeget.

Úgy látszik a Covid19 csak a szokványos, normálisnak nevezett társadalmi csoportosulásokban „terjed”…?….

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile