Aktuális, Vélemény

A Covid19 vakcina nem a nyájimmunitást, hanem a nyájszellemet hozta össze: Elegendő magyar állt be kísérleti nyúlnak a nagy gyógyszerkísérlethez: a kormány megjutalmazta a szófogadó embereket: visszakaptak egy részt ellopott szabadságukból

Lássuk be, egyre inkább átlátszó ez az egész covidmizériás, vírusőrülettel majd globális oltáspropagandával fűszerezett társadalmi manőver. A régi diktatórikus csel a legtöbb helyen működött, egy mondvacsinált ürügy miatt megfosztották az embereket a jogaiktól, alapvető szabadságuktól, majd sorozatos zsarolások után ezeknek, az amúgy addig is meglevő jogoknak a visszaadogatásával teljes kontroll alá vonják a társadalmat.  Olcsó és jól működő startégia ez, minden rabszolgatartó társadalmi forma  klasszikus alapja.

A minden orvosi és járványügyi alapot nélkülöző szigorítások, hamisított statisztikák majd úgymond enyhítések egy az egyben igazolják, hogy a jól manipulált (agymosott) közösségekkel pont azt tehetik a nagy manipulátorok, amit éppen akarnak.

És ez nem nyáj immunitás csak nyájszellem.

Az Orbán Viktor vezette magyar kormány például a ki tudja miért kipécézett kabbalisztikus 5,5 millió beoltotthoz kötötte az enyhítéseket, az amúgy virológiai szempontból semmire sem jó maszkviselet elhagyását. És a siker teljes. Magyarországon rengeteg a kísérleti vakcinával beoltott ember, a kormány által letenyerelt  lakájmédiában egy szó sem esik a kísérleti oltások mellékhatásairól, viszont Orbánék  sátáni zsenialitással lovagolták meg a covidmizéria társadalmi  machinációit.

Nem kell ehhez más csak megfelelő globalista alap, a társadalmi agymosás és az információ áramlás tökéletes ellenőrzése s az ügyes diktátor miként a versben is írva vagyon  vígan „terelgeti nyáját, fújja, furulyáját”…

Ezt most éppen „sikeres járványkezelésnek” nevezik, s elvárják, hogy a nép alázatosan leboruljon a vírusölő hősök előtt, akik a hírhedt covid-protokoll generálta hamis halálozási statisztikákkal aládúcolva  SIKERESEN LEGYŐZTEK EGY VALÓJÁBAN SOSEM VOLT PANDÉMIÁT.

A BEÁLDOZOTT, A COVID OSZTÁLYOKON  MEGHALT (MEGÖLT!!!)  EMBEREKRŐL TALÁN KÉSŐBB SZÓ ESIK MAJD, VALAMIFÉLE EMBERJOGI BÍRÓSÁG TÁRGYALÁSÁN…

De lássuk akkor a nagy sikeres járványkezelés előidézte társadalmi enyhítéseket, ahol HALLELUJA megengedik az embereknek, hogy ne tegyék már fel a rabszolgaság és az elhallgattatás szimbólumát, a globálisan elterjesztett rongy-szájkosarat, azaz maszkot.

„Pénteken elérte Magyarország az 5,5 millió beoltottat, így ennek értelmében újabb enyhítések következnek, ezek közül a legjelentősebb, hogy mostantól szinte mindenhol megszűnik a kötelező maszkviselés. A sikeres járványkezelésnek és a magyar lakosság kiemelkedő átoltottságának köszönhetően a járvány harmadik hulláma elvonult, az új fertőzöttek és az aktív fertőzöttek száma is folyamatosan csökken. Annyi oltóanyag van hazánkban, hogy mindenkinek jut, aki szeretne.”- írják a kommunista pártlapokat leköröző covid médiában.

MEGVALÓSUL A JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEK LÉPCSŐZETES FELOLDÁSÁNAK A HATODIK SZAKASZA.

 

Ennek értelmében megszűnik a kötelező maszkviselés. Mától tehát nem kell maszkot viselni:

a közterületeken,

az üzletekben,

a tömegközlekedési eszközökön.

A maszkhasználat megszüntetése alól kivételt csak a kórházak és a szociális intézmények jelentenek, így ezekben továbbra is kötelező a maszk használata.

Mától az új rendelkezések értelmében védettségi igazolvány nélkül is szabad a belépés:

 

a vendéglátó üzletekbe,

a szálláshelyekre,

a fürdőkbe,

a szabadidős létesítményekbe,

az előreváltott ülőhelyes nézőtérrel megrendezett kulturális rendezvényekre, előadásokra.

Mától kezdődően megszűnik a vásárlókat négyzetméterenként korlátozó intézkedés az üzletekben. A családi események és a magánrendezvények esetén pedig az eddigi 50 fős létszámkorlátozás 100 főre emelkedik, míg a lakodalmak esetében az eddigi 200 fős létszámkorlátozás 400 főre emelkedik.

 

Egyes területeken viszont továbbra sem történik enyhítés. Ezek a következők:

 

a sportrendezvények,

a zenés-táncos rendezvények,

a zárt térben tartott, vagy 500 főt meghaladó szabadtéren tartott egyéb rendezvények.

Ezeken az eseményeken továbbra is marad az eddig előírt létszámkorlátozás, és csak védettségi igazolvánnyal lehet részt venni ezeken”

szmm

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile