Aktuális

A covid19  vírus „mutációi” csak az európai propaganda sajtó manipulációiban léteznek: Wuhanban több mint 11 000 diák volt jelen a diplomaosztón maszkok és távolságtartás nélkül

Míg Európában és így Romániában is a legtöbb iskolában megtiltották, a covid járványra hivatkozva azt, hogy a diákok és szüleik normális, emberhez méltó  évzáró és  ballagási ünnepeket tartsanak, a be nem oltott szülőket még maszkban sem engedték be a tanintézmenyekbe, addig a pandémia fészkének nevezett Wuhanban mintha sosem történt volna semmilyen covid19 féle globális megvezetés.  Ahogy az úgynevezett vakcina igazolványok  is mindenről szólnak, csak nem egy vírusfertőzésről!

 

 

Több ezer diák számára a kínai Wuhanban mintha a COVID-19 féle világjárvány ( vagy mi? ) mintha  soha nem történt volna meg. A diákok tömegesen, talárba öltözve érkeztek a vasárnapi diplomaosztóra a Közép-Kínai Central Egyetemre. A diákok nem viseltek sem maszkot és nem tartottak társadalmi távolságot, ami elég szembeszökő ellentétben áll az eddigi

llítólagos lezárásokkal és a maszk viselési kötelezettségével – tájékoztat az  Insider .

Nincs oltási igazolás, azaz  „védettségi Igazolás” sem, mégis  korlátozások és maszk nélkül  engedték be a diákok hozzátartozóit. A stadion ahol a diplomakiosztó zajlott 11 000 diák és 3000 hozzátartozó  volt, minden maszk, oltás nélkül. Hogy is van ez? Pont a járvány fészkében nem mutálódik, nem is létezik a fránya covid19?

Ilyenkor joggal  gondolkodhatunk el azon , hogy az emberi civilizáció legnagyobb átverésén és a legnagyobb globális hazugságában vagyunk szenvedő alanyok.

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Tamás
Tamás
3 ani în urmă

Hasonlít ez a történet a csernobili atomkatasztrófára. Az állítólagos atomkatasztrófa után alig egy évvel a növéneknek ugyanúgy nőtek és éltek éltek mint azelőtt, a jószágokról nem is beszélve, amelyek azokat a nővényeket legelték. És nem volt semmi bajuk sem. Csernobil is átverés volt, pont úgy mint ez a koronás bohóckodás most, csak ez jóval nagyobb kivitelben. Amiről mozifilmet, vagy sorozatot készítenek, abban biztosak lehettek, hogy az a történet, ami állítólag igaz történet alapján készült, az mind hazugság.