Aktuális, Vélemény

A covidzombik életfélelme: a normális életre  vágyó emberek legnagyobb ellensége a kitenyésztett Homo Covidus lett

Másfél éve tart ez a hamis p(l)andémiára épített sátáni világháború, amit Covid19-nek neveztek el.

És ez valamitől, valahol hasznos is, mert megmutatja az emberek igazi valóságát, kiben mi lakik. Mert ilyenkor még az orvosi maszkokba takarózókról is lehull a lényegi álarc és kilátszik,  ki milyen ember.

Egyre – másra meghökkenek az egyes emberek viselkedésétől…Mi az ördög történik itt? Mi történik értelmesnek hitt emberekkel, de komolyan? Tényleg ez az Agymosás és tényleg így, ennyire működik?

Egy régi ismerős, aki nem mellesleg évtizedekig a sajtóban dolgozott, ráadásul vezetői posztban, tehát  ha valaki , akkor ő tényleg tudja, hogy működik a médián keresztüli tömegmanipuláció… szóval kirakja a Facebook-ra , hogy neheztel a magyarországi kormányra, mert azok nem szigorítanak azonnal és ismét, mint például Ausztria, nem zárják újra be és el az embereket, nem gyilkolják le még jobban a tudatot és a lelket, nem csinálnak még inkább  akarat nélküli főemlősöket az emberekből…ez rejlik a sorokban. A rettegő, pánikolós sorokban.

Halálfélelem lenne? Vagy nem is, ez életfélelem. Hiszen ezek, az ilyenek nem is a haláltól félnek, bár ők ezt nem is tudják, hanem az Élettől. A normális, nem steril, lüktető, vibráló, gyönyörűséges emberi élettől, amit Isten adott nekünk.

Ennyire retteg például ez az ember és a hozzá hasonlók? Oké, hiszen senki nem akar beteg lenni, nem akar járványt, nem akar rosszat sem magának, sem másoknak, de  az egészséges,normális elővigyázatosságon túl, ez az egész már egy lelki terrorizmus, aminek semmi köze semmilyen kórsághoz!  De hogy hiszik, hogy hihetik el, ezt az iszonyú sodrású, de régóta teljesen átlátszó nagy hazugságot, hiszen értelmes, értelmiségi emberek lévén (legalábbis eddig annak tűntek) tehát utána nézhetnének, kérdezhetnének  a kérdőjeles dolgoknak,  hogy lássák, mi is lehet ez az egész! Ha már ennyire félnek. De nem! Ehelyett lezárásokat, szigorításokat követelnek, szájmaszkot, kísérleti oltást, nehogy belehaljanak már a nagy p(l)andémiába, miközben fogadni mernék, már mind  agyba-főbe be vannak oltva…

De ez a közösségi média, ahol kommunikálunk egymással ugye, azért rakjuk ki a posztjainkat. Szóval beírom oda neki szép udvariasan, hogy mi ez az egész? Hogy hiheti mindezt el, hogy követelheti a lezárásokat? Miért nem néz utána a dolgok valóságának? De mondom, abszolút udvariasan, tisztelni akarom benne a volt sajtós kollégát.

De nem oda Buda!

Nem csak ő hurrog le és szökik nekem, de furcsa ismerősei is… Csak bámulok, mi van? Ezek, akik azt követelik, hogy ne éljenek az emberek normálisan, hogy be legyenek zárva, kontrollálva, oltva…

KIK ezek a furcsa, emberszabásúak, akiknek már csak ez ad megnyugvást, miközben rettegik az életet és a kitudja milyen, sosem igazolt p(l)andémiát!

Ők követelik, hogy én, te, a többiek is bezárt, oltott, kontroll alatt tartott emberbirkák legyünk, hogy ő ettől karanténos biztonságot hazudhasson magának, mert ez mégis könnyebb, mint látni és gondolkodni…

Ezekből gyártották le ide nekünk azokat, akikre hivatkozhatnak a sátánista, hazug globalisták, hogy  aztán újabb eszetlen, orvosilag nem indokolt karanténokat vezethessenek be, hiszen ezek a furcsa embertorzók kikövetelik a láncot, a szájkosarat, a kísérleti leoltottságot…

És azt akarják, hogy én is, te is, mindenki, aki normális emberként szeretne végre létezni ezen a Földön, alávesse magát az ő agymosott, elborult rettegésének és ezzel meggyalázzuk saját emberi mivoltunkat, istenképünket!

Ők a globalista hatalom kedvenc agyagkatonái , kedvenc kísérleti patkányai…a covidzombik! És őket fogják hadba küldeni ellenünk! Sikerült a társadalom megosztása, szétválasztása. És a jelenlegi globalista hatalom a covidzombikat védi. Hiszen ezek, az ő Teremtményeik. 

Mikor már egyre több furcsa gnóm kezd rám kaffogni és udvariasságom ellenére személyeskedni is ott a megosztás alatt, csak nézek egy nagyot, megnézem ezeket a covidzombikat és törlöm az eredeti bejegyzésem. Nincs kivel. Ezek menthetetlenek. És ami bennük pusztít az rosszabb bármilyen légúti vírusnál. Mert ők a lelküket és tudatukat, logikus emberi gondolkodásukat  elvesztett lények, akik jelenleg nagyobb veszélyt jelentenek a normálisan élni akaró, gondolkodó emberekre, mint akármilyen koronavírus… Igen!

Kitenyésztették ezt a zombifajtát, a Homo Covidust…és félő, hogy rá akarják uszítani a lélekkel, értelemmel és szabad akarattal még rendelkező emberekre…

 

Szőke Mária

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Mónus Jánosné
Mónus Jánosné
2 ani în urmă

Nagyon igaz írás! Szeretném megosztani,hátha elolvasná még több emberés felnyilna a szeme.

Telefon
6303762493