A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, GREAT RESET

A Facebook-szindróma, amikor az emberek önkéntesen szolgálják ki a rájuk uszított szolgálatokat – Egykori CIA ügynökök irányítják a Facebook agymosodáját és cenzúráját

Lassan rájön mindenki, miért volt INGYENES a Facebook megnevezésú virtuális kémrendszer, mely ellopja az emberek identitását és visszaél az ott megosztott információkkal

Meta Univerzum, a  metaverzum szót 1992-ben alkotta meg Neal Stephenson a Snow Crash című cyberpunk regényében, ahol ez volt a jövőbeli virtuális valóság neve. Egy olyan, háromdimenziós virtuális teret jelölt, ahol a felhasználók avatárjai hasonlóan élhetik az életüket, mint a valóságban. Hasonlóan, de valóság és élet nélkül.

Egy megosztott, virtuális világ, amit a felhasználók bármilyen platformról képesek elérni, és ahol a virtuális avatárjaikkal tudnak kapcsolatba lépni egymással. És ez persze alapjaiban változtatja meg az életüket.

META – AZ ÓGÖRÖG NYELVBEN AZ ÉLETTELEN, LÉLEK NÉLKÜLI VALAMIKET JELZI. AKÁR HALOTTRA IS FORDÍTHATNÁNK, MARADJUNK AZONBAN A MÉGIS ENYHÉBB „ÉLETTELEN” FORDÍTÁSNÁL.

Élet nélküli avatárok uralják az emberi lelket és tudatot.

Metaverzum, egyfajta virtuális pokol, ahol az élő ember feladja önazonosságát egy halott, élet és lélek nélküli „avatár” miatt.

Ezt az írást meg fogom osztani a Facebook közösségi médiának titulált globalista kém-platformon. Azon a Facebookon , ahol a stratégikusan beetetett, idecsalt a társaságra vágyó, vagy simán magamutogató embereket szemérmetlenül kontrollálják, s egy teljesen törvénytelen  „alapszabályzat” szerint ellopják adatait, személyazonosságát, sőt  megszabják azt is, mit gondolhat, mit írhat ki nyilvánosan, mit kedvelhet.

A Facebook  a virtuális rabszolgaság, a digitalizált tömeghülyítés zseniálisan kitalált alkotása, mely az elmúlt 2 és fél esztendő alatt rengeteg kárt okozott az emberiségnek. Az emberek azonban lassan, a sátáni projektnek megfelelően Facebook-függővé vártak, pont úgy,a hogy ez a „közösségi média” megalkotói tervbe vették.

A COVID19-féle  globális terroristatámadás beindítás óta, a Facebook lett az egyik fő tömeg-kontroláló Internetes felület, azzal a céllal, hogy a COVID-hazugságokat megcáfolni próbáló tények, igazságok, bizonyítékok ne juthassanak el, az idecsalt és itt, egyfajta virtuális lélektani csapdába ejtett emberekhez.

A teljes cikk ITT olvasható.

Iratkozzon fel a Substacken hírlevelemre, és ha tetszett a cikk lájkolja, de hozzászólásokat, észrevételeket is szívesen látok a cikkek alatt.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile