Aktuális, Külpolitika

A farizeus ismét villantott: Orbán Viktor az otthonmaradásra biztatja a magyar fiatalokat, miközben a lánya most költözött ki Spanyolországba

Orbán Viktor magyarországi covid-miniszterelnök egyre furcsább, lássuk be már patológiai esetnek számító megnyilvánulásaival sajnos már a legtöbb magyar ember szokva vagyon és csak legyint. Az viszont egészen elképesztő és gusztustalan, hogy a csonkahont vakcina-kísérleti laboratóriumnak kiárusító Orbán teljes gátlástalansággal nézi hülyének, azaz szeretné hülyének nézni a magyarokat.

Most például, miközben Orbán, a maga primitív PR- szervezésében azt szajkózza, hogy a jelenlegi New Izraeli ( ejtsd: Fidesz-KDNP) kormány azon  dolgozik inaszakadtán , hogy a magyar családokat és a fiatalok otthonmaradását támogassa, aközben kiderül, ez a helyben maradás és hazaépítés  Orbán Viktor  saját lányának sem fekszik, pedig Ráhel asszony nyilván nem küzd olyan filléres gondokkal, mint mondjuk egy átlagos, magyarországi fiatal pár a családalapítás kezdetekor.

A képmutatás és hiteltelenség magasiskolája zajlik éppen a magyarországi kormány kampányában.

Orbán Viktor legidősebb lánya és családja elköltözött Magyarországról és egy európai tengerparti városban, a spanyolországi Marbellán telepedett le

– írja a Blikk.

A lap információi szerint a kormányfő legidősebb unokáját, Alízt – aki a nyáron múlt 5 esztendős – egy ottani nemzetközi magániskolába iratták be. Az intézmény honlapja szerint 3 éves kortól fogadják itt a gyerekeket és két nyelven (angolul és spanyolul) zajlik a magas szintű oktatás.

A hírek egyébként arról szólnak, hogy a család külföldre távozásának oka a spanyol tanulás, emellett Ráhel onnan dolgozik, a családfő, Tiborcz István viszont többször hazautazik majd az üzleti ügyei miatt. Cége nemrég szállt be egy spanyol beruházásba, ez is a hirtelen költözés okai között lehet.

A lap szerint az biztosnak tűnik, hogy családilag kizárólag csak a tanítási szünetekben térnek haza.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile