Aktuális, Társadalom

A felesége szeme láttára késeltek meg egy román kamionost egy franciaországi parkolóban – a félelem az úr az európai kamionos pihenőkben

Embertelen bűncselekményről értesült szerkesztőségünk a napokban. Egy franciaországi kamionparkolóban, eddig ismeretlen tettes vagy tettesek hidegvérrel meggyilkoltak egy romániai sofőrt, aki a kamionos pihenőbe állt be éjszakára.

Mihai Spătaru (fotó)  a feleségével együtt vezette a kamion, a házaspár együtt rótta Európa útjait váltó tásakként. A végzetes éjszakán a franciaországi N28-as országút menti kamionos pihenőben éjszakáztak. A férfi kiszállt a kamionfülkéből, hogy a toaletten dolgát végezze. A mosdó fele vezető úton támadt rá egy ismeretlen és a felesége szeme láttára megkéselte. Az asszony hiába sikoltozott segítségért, a pihenőhelyen levő kamionosok úgy tettek, mintha semmit nem hallanának, senki nem akart segíteni a bakjba került kollégáin.

Végül egy kisteherautó sofőrje meghallotta az asszony segélykiáltásait és megpróbált segíteni súlyosan vérző kollégáján, de mire a mentősök kiértek a helyszínre a román sofőr életét vesztette. A tettes azóta sem került meg.

Nem ez az első eset, hogy kamionosokat támadnak meg a pihenőhelyeken, a sofőrök bizalmatlanok és félnek a kamion parkolókban settenkedő migránsoktól is. Mindezek ellenére érthetetlen a közöny, ahogy nem is próbáltak segíteni a bajba jutott kamionoson, holott hallották, hogy mi történik.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile