Aktuális

A globalista maffiának nehéz lesz a gendert lenyomni a románok torkán: Jászvásáron ellentüntetők zavarták el a Pride menetet, szentelvízzel locsolták és tojással dobálták meg a magukra büszke szodomitákat(+VIDEÓ)

„Jászvásár nem Szodoma, Románia nem Gomora!” – skandálták azok a jászvásári  polgárok, akik felháborítónak tartották, hogy Pride felvonulást tartottak városukban és fel is léptek ez ellen. A globalista alapítványok támogatta jászvásári Pride-szervezők pont a Keresztény Családok Napjára szervezték felvonulásukat, s ezt a nyilvánvaló provokációt a román ortodox egyház nyilatkozatban ítélte el.

A magukra büszke és nyilván  beszervezett meleg párti felvonulókat az ellentüntetők szentelvízzel locsolták be és tojásokkal dobálták meg de füstbombák is előkerültek. Sokan felháborodtak azon, hogy az LGBTQ féle melegbanzájra gyerekeket, kiskorú kamaszokat is beszerveztek.

 

 

A Rise OUT Egyesület másodszor szervezte meg a Iaşi Pride-ot. A demonstráció gyülekezőhelye az Alexandru Ioan Cuza Egyetem volt, ahonnan több száz személy a városközpontba indult szivárványszínű zászlókat lengetve. A felvonulókat ellentüntetők  csoportja zavarta meg. Többek között azt skandálták, hogy „Iaşi nem Szodoma!”, és tojásokkal és füstbombákkal dobálták meg a Pride résztvevőit – számolt be a Ziarul de Iași.

A felvonulás megzavarását a helyszínen jelen lévő nagy számú csendőr és rendőr nem volt képes megakadályozni. Nyilván nem is akarták, ugyanis a vonulgató gender-izéknek nem volt törvényes engedélyük ehhez a felvonuláshoz/provokációhoz , ugyanis a jászvásári hatóságok ezt nem adták meg nekik, ennek ellenére  vélték úgy, hogy a szivárványos aberációikat felvonultatják a városban.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile