Aktuális, GREAT RESET, Külpolitika

A GLOBALISTA/SÁTÁNISTA MAFFIÁNAK MÁR SEMMI NEM DRÁGA! FELROBBANTOTTÁK A GÁZVEZETÉKEKET – Biden: „Az Északi Áramlat többé nem fog létezni. Ennek véget vetünk.”+VIDEÓ

Nyilvánvaló szabotázs , szándékos robbantás ami az Északi Áramlat 1-et és 2-t, és megszakítja az Oroszországból Németországba irányuló közvetlen gázellátást.

MIUTÁN NÉMETORSZÁGBAN NAPOK ÓTA TÖMEGEK TÜNTETNEK AZ EU OROSZORSZÁG ELLENI MEGSZORÍTÁSAI ELLEN, MELY ÓDIUMAKÉNT A NÉMET GÁZELLÁTÁS KERÜLT VESZÉLYBE, A GLOBALISTA/SÁTÁNISTA VEZETŐK MOST DRASZTIKUS MÓDON OLDOTTÁK MEG A KÉRDÉST, EGYSZERŰEN FELROBBANTOTTÁK AZ ÉSZAKI ÁRAMLAT GÁZVEZETÉKET, ÍGY MOST MÁR TÜNTETHETNEK AMENNYT AKARNAK AZ EMBEREK, EGYELŐRE EL VANNAK VÁGVA A ENERGIAFORRÁSOKTÓL. AZOK A TÖMEGGILKOSOK, AKIK MEG MERTÉK TENNI, HOGY CVID19 VÉDŐOLTÁSNAK HAZUDOTT MÉREGINJEKCIÓKKAL OLTOTTAK BE EMBERMILLIÓKAT, MOST NYILVÁNVALÓAN MEG MERTÉK TENNI, HOGY BEROBBANTOTTÁK AZT A GÁZVEZETÉKET MELY AZT A GÁZT SZÁLLÍTJA NYUGAT EURÓPÁBA, AMI BIZTOSÍTANÁ, HOGY AZ EMBEREK NE FAGYJANAK MEG A TÉLEN.

A teljes cikket ITT olvashatják. Ugyanitt feliratkozhatnak az állandóan frissülő hírlevélre.

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile