Aktuális, GREAT RESET, Társadalom

A Great Reset pszichopatáinak “egyélférget” projektje tovább űz gúnyt a emberiségből: Japán légitársaság sült bogarakból, férgekből összeállított menüt ad a járatain

Nyilván akadnak olyanok, akik a mellékelt képen  bemutatott sült bogarakat, férgeket gusztusosnak találják, de lássuk be , ezek zöme vagy madár vagy teljesen furcsa ízléssel megáldott ember kell legyen. A Great Reset, miközben környezetvédelemre és pazarlásra hivatkozva a jelenlegi gazdaság, az emberi élet, (beleértve ebbe az emberi táplálkozási szokásokat) átírásán,  megcsúfolásán fáradozik, máris akadtak, nyilván nem ingyen, cégek, akik a féregevő táplálkozási őrületét  reklámozzák. Így például a japán ZIPAIR légitársaság. Hát lássuk be, aki jóízűen meg tudja enni a tányéron kínált sült kukacokat, az megérdemel egy  adagot is belőle.

 

Nem, nem madáreledel, embereket akarnak a WEF pszichopatái kukacokkal etetni….

És a kérdés itt is nyitott, vajon meddig garázdálkodhatnak a WEF féle Great Reset sátánistái az emberi civilizáció rovására? Szóval, ha japán repülőgépen akar utazni olyan ember, aki nem szeretne sült csótányokat, tücsköket, férgeket és lárvákat látni a tányérján, az vigyen magával uzsonnát az útra. Vagy kerülje el jó messzire az aljas projekt kiszolgáló légitársaságot.

Ezt a furcsa, emberidegen attrakciót így próbálják népszerűsíteni:

„A tücskök Ázsia és Afrika számos részén népszerű harapnivalók, amelyekről úgy tartják, hogy gazdag fehérje- és egyéb tápanyagok forrása. A rovarokat fenntartható táplálékforrásnak is tekintik.

Vendéglátóipari csavarként a japán ZIPAIR légitársaság részben darált tücskökből készült ételeket kínál.

“A légitársaság vendéglátója chilis hamburgert és tésztaételt szolgál fel, mindkettő darált tücsköt (vagy bogár port) tartalmaz, ára 1500 jen (11,30 USD)” – jelentette a South China Morning Post .

“Több mint 60 megrendelést kaptunk a két ételre a július 1-jei bemutatásuk óta” – mondta Mark Matsumoto , a légitársaság szóvivője. “A ZIPAIR fenntarthatóság iránti elkötelezettségének részeként a légitársaság partnerséget kötött a Gryllus Inc.-vel. környezetbarát étkezési lehetőséget kínál az élelmiszer-pazarlás csökkentésére nemzetközi hálózatán.”

Eközben az utasok előre lefoglalhatnak rovarpor hamburgert és tésztaételeket a japán Narita repülőteret Bangkokkal, Szingapúrral, Honoluluval és Los Angelessel összekötő járatokon.

Forrás: Sputnik

guest
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
senki
senki
1 an în urmă

Ezt már csak nem a “gyíkemberek” akarják?

Bálint József
Bálint József
1 an în urmă

A 60 adagból 60 promóciós volt (nem fizetős).
Továbbá: A 60 adagból 60 landolt érintetlenül a szemétben.

Chriske
Chriske
1 an în urmă

Bocsi, de Japánban már 60 évvel ezelőtt is divat volt bogarakat enni! https://www.youtube.com/watch?v=tSO1gPxyRAw