Aktuális

A hírhedt,  kórházi covid-protokollal gyilkolhattak meg  egy 20 éves, terhes fiatalasszonyt  Szatmáron  – a falubeliek megostromolták a halálkórházat

Húsz éves kismama és  magzata vált a covid-protokoll áldozatává Szatmárnémetiben.

A napnál is világosabb, hogy a hírhedt kórházi covid-protokoll féle „kezelés”, vagyis inkább kivégzési mód egyre több emberáldozatot szed. Ha egyszer kiderülnek valóságukban a történések, eleve rá fogunk majd jönni nem egy koronavírus, hanem a megszervezett genocídium gyilkolt Covid19 fedőnév alatt a halálkórházakban. A Szatmárnémeti Megyei Kórházat csendőrök csapata kellett megvédje, ugyanis egy 20 éves Stâna faluból származó áldozat falubelijei, körülbelül 50 ember akartak betörni a halálkórházzá aljasodott egészségügyi intézménybe, ahol több mint furcsa körülmények között hunyt el egy 20 esztendős, hat hónapos terhes fiatalasszony, magzatával együtt.

 

A felháborodott rokonok, ismerősök be akartak hatolni a halálkórházba, hogy lássák, mi is történik ott valójában.

A fiatal kismama 6 nappal ezelőtt  jelentkezett férje kíséretében a kórház sürgősségi osztályán, könnyű megfázásos tünetekkel, aggódtak, mert a kismama köhögött és nem akarták a terhessége miatt orvosi megkérdezés nélkül semmilyen kezelést, gyógyszert alkalmazni.

Az orvosok megvizsgálták a nőt, Denissát, és beutalták a kórházba. A pontos diagnózis egyelőre nem derült ki, még a családtagok számára sem, akik csak annyit tudtak, enyhe megfázásos tünetei voltak és egymás után 6 negatív covid tesztje.

Tehát azt a kezelőorvosok is elismerik, hogy kórházba kerülésekkor a kismama nem volt covidos.

Mint a férj a sajtó kérdésére elmondta szombaton még beszélt a feleségével, aki elmondta jól érzi magát és vágyik haza. Ezek után pár órával mégis arról értesítették a családot, hogy Denisa valahogy bekerült a kórház covidos részlegének intenzív terápiás osztályára, ahol azonnal és a család értesítése vagy beleegyezése nélkül mesterséges kómába rakták, intubálták, majd a fiatalasszony magzatával együtt elhunyt. Hogy mi történt valójában egyelőre nem derült ki.

A kórházi aktákból kiderül, hogy 6 negatív PCR teszt után, állítólag a hetedik teszt pozitív lett. De az, hogy a fiatalasszony miért is került egyik-percről a másikra lélegeztető gépre, ha ezt megelőzően jól érezte magát, beszélt a férjével, és mi okból szedálták vajon  le és intubálták, egyelőre sem a család, sem a felháborodott és a kórház elé sereglett rokonok, falubeliek nem tudják, nem értik.

A kórház személyzete, a felháborodott emberektől félve értesítette a csendőrséget, akik nagy erőkkel szálltak ki a kórházhoz, s vették körbe a valószínűleg covid-gyilkosságok tetthelyévé aljasodott intézményt.

Szombat este még csendőrök és rendőrök védték a szatmári halál-kórházat.  Az áldozat családja értesüléseink szerint feljelentést tett a kórház ellen.

Forrás: Antena 3

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Victor Rus
Victor Rus
2 ani în urmă

Nagyon szomorú időket élünk!Hihetetlen dolgognak vagyunk elképet és egyenlőre néma tanúi!A legremisztöbb álmainkban sem gondoltuk hogy a horor SF filmek megvalósulnak!Persze pont mind ’89 ben nálunk volt a legcsatanosabb kimenetele ennek az agyrémisztö historiának! Olyan érzés ez mintha, átok ülne rajtunk,mindig a rövidebbet huzuk!😥😥😥