Aktuális

A Johnson & Johnson covid-vakcina azonnali leállítását követelik amerikai egészségügyi szervek

Épphogy telekürtölték az európai sajtót a nagyszerű propagandahírrel, miszerint érkezik, az egydózisos Johnson & Johnson covid-vakcina és lehet is oltakozni vele, a washingtoni Szövetségű Egészségügyi Igazgatóság nyilvánosságra hozta azon javaslatát, miszerint azonnali hatállyal le kell állítani ezt az oltást, ugyanis az eddigi tapasztalatok szerint ez is vérrögképződést és ehhez kapcsolódó súlyos szövődményeket okozhat, főleg a fiatalok körében, számol be a The New York Times keddi lapszámában.

A cikk szerint az elmúlt napokban hat 18 és 48 év közötti beoltottnak okozott vérrögképződést a Johnson covid-vakcinája, közülük egy Nebraska állambeli nő belehalt ebbe, egy másik fiatal nő életveszélyes állapotban fekszik a kórházban.

 

Az Egyesült Államokban csaknem hétmillió ember kapott eddig Johnson & Johnson lövést, és további kilencmillió adagot továbbítottak az államokba – derül ki az USA  Betegségmegelőzési és Járványügyi Központjának adataiból.

Érdekes megjegyezni, hogy a rippsz-roppszra, azaz a még kísérleti szakaszban levő, bevetett úgynevezett covid-ellenes vakcinák mellékhatásai  nagyon hasotanak azokhoz a szövődményekhez melyek a fogamzásgátló tabletták miatt alakulhatnak ki termékeny korú nőknél és az eddigi szövődményes esetek több mint felét termékeny korú nők szenvedték el. Persze  annak feltételezése, hogy a szuper-vakcinák és a nők termékenységének befolyásolása között bármilyen összefüggés lenne, csak feltételezés, ami  miatt a feltételezőket könnyen „konteósnak” lehet kikiáltani, még akkor is, ha a „nemkonteós illetékesek” egyelőre semmilyen elfogadható orvosi vagy gyógyszerészeti magyarázatot nem tudnak, vagy nem akarnak adni a furcsa és veszélyes mellékhatásokra.

Update: Később érkeznek az egydózisú vakcinák Európába, jelentette be a Johnson & Johnson, miután az Egyesült Államokban az oltóanyag használatának szüneteltetéséről döntöttek, mert hat beoltott személynél vérrögökkel járó ritka rendellenesség alakult ki.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile