Aktuális

A kanadai Szabadság 2022 Konvoj győzedelemeskedhet a covid-náci rezsim felett? – Saskatchewan miniszterelnöke az oltási kötelezettség befejezéséről beszélt

A videón Kanada Saskatchewan nevű szövetségi államának miniszterelnöke, Scott Moe bejelenti, hogy véget kell vetni az állandó szükségállapotnak és Saskatchewan államban megszüntetik az oltási igazoltatást. A Covid ugyan nem ért véget, de a Covid miatti megszorításoknak véget vetnek, és arra biztatja tartományának polgárait, hogy továbbra is legyenek óvatosak, oltassák be magukat, de menjenek étterembe, találkozzanak barátaikkal stb.

 

Mém, mely Justin Trudeau kanadai covid-kormányfő alapvető funkcióját mutatja be

 

A videó feltöltője ezt a címet adta a tartományi kormányfő videójának: A szabadságkonvoj győzedelmeskedik! Saskatchewan miniszterelnöke, Scott Moe a tartományi oltási kötelezettség befejezéséről.

A Some Furry nevű néző megjegyzése:

„I don’t feel inclined to thank Scott, but I appreciate that he’s finally stepping back. Let’s hope the rest of ’em start to catch on. And if they don’t… They shouldn’t be in office.

Magyarul:

„Nem érzem magam arra indítva, hogy köszönetet mondjak Scott Moe-nak, de méltányolom, hogy megtette a visszafelé vezető lépést. Reménykedjünk abban, hogy a többiek is kapcsolnak. Mert ha nem… nemigen maradnak hivatalban.”

Forrás: (Szilaj Csikó, M. J.)

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile