Aktuális, Belpolitika

A karanténra kötelezett, be nem oltott romániai sofőrök védelmére kelt Mihai Lasca, Bihar megyei képviselő – országúti sztrájk készül a nemzetközi utakon (+videó)

A covid őrület új sátáni manővereinek egyike az a terv, miszerint azokat a hivatásos sofőröket, akik nemzetközi útvonalon szállítják az árut vagy az utasokat, minden út után karanténra akarják kötelezni.

Ez ellen az eszement és semmilyen orvosi alappal alá nem támasztott intézkedés ellen emelt szót Romániában, MIHAI LASCA, Bihar megyei független parlamenti képviselő. Lasca azon politikusok egyike, aki a covid mizéria kezdete óta  nyilvánosan fel is mer lépni a covid-terror törvénytelenségei ellen, így a maszkviselés és a kötelezőnek szánt covid kísérleti vakcina ellen.

Hivatalos Facebook profilján a parlamwenti képviselő megosztott egy videót is, melyben közli, hogy hivatalos beadványt nyújt be a vegzált sofőrök védelmére Florin Câțu miniszterelnöknek és Cătălin Drulă közlekedési miniszternek.

Lasca nyilatkozatában a hivatásos, az oltást elutasító sofőrök karanténba kényszerítését elítélte, mint mondta ez az egész értelmetlen visszaélés az emberi és társadalmi szabadsággal, ráadásul semmi orvosi alapja nincs.

Egy ilyen értelmetlen intézkedés csak a káoszt növeli és nemcsak a sofőrök emberi jpogait sérti, de megélhetésüket is veszélyezteti illetve komoly fennakadásokat okozhat a gazdaságban.

Lasca elmondta, hogy a covid vírus tulajdonképpen egy légúti és korántsem olyan veszedelme vírus, ahogy ezt a p(l)andémia projektben beállították, a SARScov2  vírus okozta betegség halálozási aránya országosan és világszerte kevesebb, mint 0,5%.

A képviselő a hivatásos sofőrökkel való szolidaritást vállalt s bejelentette, hogy a sofőrök augusztus 10 -én, 10 és 10 percben tiltakozni fognak azzal, hogy egy órára megállítják a kamionokat a forgalomban.

A hivatásos sofőrök augusztus 10-én , egy nagyszabású tiltakozó akciót terveznek, az országutakon 10 óra 10 perckor leállnak kamionjaikkal, teherautóikkal és egy órán át nem hajtanak tovább az utakon, leállítva ezzel az országutak forgalmát.

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile