Aktuális

A kísérleti Covid19 vakcina második adagja után pár nappal szívrohamban elhunyt Mihaela Drăghici román kézilabdázó – Őt is befogták előtte vakcina-reklámnak

Újabb ismert romániai személy halálát hozták összefüggésbe a Covid19 nevű kísérleti vakcinával. Az addig egészséges, 34 éves fiatalasszony,  Mihaela Drăghici kézilabdázó  halt meg nemsokára azután, hogy május 25-én beadatta magának a második adag kísérleti szert is .

A volt sportolónő nemcsak beoltatta magát a covid vakcinával, hanem mint megannyi ismert ember ő is reklámozta is a vakcinát. Oltakozó fotói a Facebookon is ki voltak téve. Mihaela Drăghici a Rapid sportklub egykori játékosa minden előzetes panasz, vagy ismert betegség nélkül, egyik percről a másikra hunyt el, álmában szívrohamot kapott. A sportolónőt csütörtökön temették.

Nagyon sokan írtak megjegyzéseket a Facebookon, az elhunyt halálhírét bejelentő poszt alá, az emberek kivétel nélkül az oltással hozzák összefüggésbe a kézilabdázó sportoló halálát. Sok kommentelő elítéli, hogy a kormányok kihasználják az ismert személyiségeket s pénzzel ráveszik őket erre a minden szempontból etikátlan vakcina reklámozásra.

 

 

Ezt a feltételezést eddig sem a család, sem a sportklub, sem egyetlen orvosi jelentés nem cáfolta. Hallgatnak róla, mint annyi más nyilvánosságra jutott és még több elhallgatott, vakcina utáni halálesetről.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile