Aktuális, Társadalom

A „konteósok” megint nyertek – Izrael  digitális nyomkövető karperec viselésére akarja kötelezni a beutazókat

Megint a”konteósoknak” lett igazuk, ugyanis a covid-terror őrülete alatt máris felmerült az a verzió, miszerint kötelező nyomkövetővel látják el az embereket. Nem kell, virológus professzornak lenni ahhoz, hogy az ember átlássa a sátáni tervet, mely nyilvánvalóan nem egy koronavírusról szól, hanem az emberek teljes kontroll alá vetéséről. És hol máshol vezetik ezt be először, mint Izraelben.

Igencsak emlékeztet a házőrizetben levők nyomkövetővel ellátott bokaperecére az a digitális kütyü, egy karperec, mely kötelező viselésére akarják ezután kényszeríteni azokat, akik Izraelbe utaznak. A digitális karpereceket a turista, vagy látogatóba érkezett személyeknek mindenhol viselniük kell a tervek szerint, hogy (az állítólagos járványügyi elővigyázatosságra hivatkozva) a hatóságok a turista minden lépését ellenőrizni tudják.  Az izraeli hatóságok azzal indokolják a kötelező nyomkövető alkalmazását, hogy így akarják megelőzni a covid terjedését és azt, hogy a karanténra kötelezett személyek betartják e a karantént.

Egy ilyen nyomkövető rákényszerítése az emberekre egy az egyben sérti az emberi szabadságjogokat, az emberi méltóságot és jogi szempontból egyetlen kormánynak sincs sem joga, sem felhatalmazása ilyesmire kényszeríteni polgárokat. ( Forrás: Mediafax)

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile