Aktuális, Társadalom

A „konteósoknak” lett igazuk: az AstraZeneca maga is elismerte, veszélyes a vakcinája

Sokan a hiszékenyek és a covid-terroristák közül konteósoknak, összeesküvés elméletes „laposföldhívőknek” nevezték  azokat az embereket az elmúlt hetekben, akik egy az egyben kimondták, a dübörgő oltáspropaganda tulajdonképpen egy hazardírozó hatalmas emberkísérlet, s a „vakcinák” nem biztonságok. Lassan kiderül, egyáltalán nem konteók ezek a feltételezések, hanem durva, halálos tények.

Egyre sötétebb és zavarosabb tények, nyilatkozatok látnak napvilágot az AstraZeneca covid-vakcinája miatt. Szerdán a gyógyszergyártó cég bejelentette, hogy az eddigi tapasztalatok alapján azt javasolják, hogy a 30 évnél fiatalabb személyek mégse oltassák be magukat az AstraZeneca covid-vakcinájával, mivel menetközben kiderült, hogy az mégis összefüggésben áll a vérrögképződéssel és az ezt követő trombózisokkal, szívelégtelenségekkel, írta meg a BBC.

Európa szerte nagyon sok ember vesztette életét közvetlenül az oltás után,

A vakcinagyártó megavállalt hihetetlen, groteszk cinizmussal felajánlott egy másik oltóanyagot, mintegy alternatívaként.

Hogy ez mitől lenne megbízhatóbb az eredeti vakcinánál, (amit azóta elterelő hadműveletként át is neveztek, mikor egyre több oltás utáni haláleset derült ki) azt persze nem magyarázták meg.

Az AstraZeneca oltás tiltólistája – vak, aki nem látja, az oltóanyag nincs kész, kísérleti fázisban van és patkányok helyett embereken kísérleteztek vele

Ugyancsak szerdán derült ki, hogy az AstraZeneca cég azonnali hatállyal leállította a gyerekeken történő vakcina tesztelést – de felvetődik a kérdés, mi is történhetett az amúgy törvénytelenül végrehajtott emberkísérletek során, vajon hány KISKORÚ áldozat lehet, hogy így döntöttek?

A „covid19” megnevezésű társadalmi manőverrel sújtott világban egyre nagyobb a káosz és az agresszív propaganda az oltások körül. És egyre több az áldozat, akiknek egészségügyi károsodásaiért vagy éppen haláláért SENKI NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET a globális covid-terrorizmus védelme alatt. Romániában az oltásra feliratkozott személyek egyharmada törölte a regisztrációját, 97 000 személy pedig egyszerűen nem jelent meg a beprogramozott időpontban.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile