Aktuális

A kötelező oltás bevezetése és az iskolai gender oktatás ellen tüntettek Váradon – ahol a várban covid-bulit tartottak, CSAK „oltottaknak”, Mihai Lasca független képviselő diszkrimináció miatt rendőrt hívott (+videó)

A kötelező covid oltás, az úgynevezett „védettségi igazolvány” és az iskolai tantárgynak javasolt gender-elmélet ellen tüntettek Nagyváradon  szombat délután a Szent László ( Piata Unirri) téren.

A tüntetés szervezői, köztük Mihai Lasca független parlamenti képviselő felhívták a figytelmet arra, hogy az oltási papírhoz kapcsolódó intézkedések diszkriminatívak és alkotmányellenesek. A tüntetők egy része demonstráció után átvonult a nagyváradi várba, ahol a Street Food Festival megnevezésű rendezvény zajlott, melyre csak „oltottakat” engedtek be.

Lasca és a vele tartó emberek a vár kapujában strázsáló biztonságiakat és a rendezvény szervezőit felszólították, hogy ismertessék a törvényt, mely alapján hátrányosan megkülönböztetnek tisztességes, adófizető román polgárokat. Mihai Lasca végül kihívta a rendőrséget és diszkrimináció  miatt feljelentést tett a rendezvény szervezői ellen.

A részletekre és fejleményekre visszatérünk.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile