Aktuális

A kutyák után az emberek is csak oltási könyvvel utazhatnak ezután az EU-ban? – Gheorghe Piperea ügyvéd jogi úton kívánja megtámadni a vakcina útlevél bevezetését

Mint várható volt, elfogadta az Európai Parlament az úgynevezett vakcina-útlevél bevezetését.

A módosító javaslatokat, amelyek az EU által jelenleg nem engedélyezett vakcinák elfogadására szólította fel a tagállamokat, leszavazták, a tagállamok tehát maguk döntik el, hogy melyik nem uniós vakcinát és milyen módon ismerik el a vakcina-útlevél részeként.

A hírhedt,  embereknek készülő oltási-könyv megszavazását követően, (eddig csak a kutyáknak/macskáknak kellett oltási könyvel utazni) Gheorghe Piperea ügyvéd nyilvánosságra hozta, hogy jogi úton meg fogja támadni ezt a rendelet és kérni fogja a megszüntetését, ugyanis ez a határozat súlyosan sérti az emberi szabadsághoz és szabadon közlekedéshez való alapvető jogokat és súlyosan diszkriminálja a polgárokat.

Piperea ügyvéd, azt sem rejtette véka alá, hogy meglátása szerint az egész vakcina-útlevél féle politikai paródia, nem más, mint a nagy gyógyszergyártó cégek megaüzlete a megvásárolt politikusokkal.

Ami igencsak érdekessé teszi nemcsak a vakcina útlevél bevezetését, hanem az egész covid mizériát, hogy a dokumentumok szerint, bizonyítottan már 2018-ban megvolt a most megszavazott vakcina-útlevél teljes projektje tehát ez az egész csak egy megrendezett sátáni show, aminek áldozatai a polgárok.

( Forrás: ActiveNews)

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile