Diana Iovanovici senat
Aktuális, Belpolitika

A liberális covid-kormány retteg az igazat kimondó Diana Şoşoacă-tól: minden úton módon el szeretnék hallgattatni

Egy hazug kormánykoalíció számára nincs kellemetlenebb, mint nyíltszínen, a parlamenti pulpitusról hallani s fésületlenül szembesülni az igazsággal, azaz azokkal a hazugságokkal, melyeket pont ők követtek el az elmúlt hónapok, évek alatt. Ezért is só a nyílt sebben a jelenlegi román parlamenti többségnek a szókimondásáról, az igazság keresetlen kimondásáról elhíresült szenátor, Diana Şoşoacă.

A szenátorasszony, aki civilben sztárügyvédként dolgozott, tehát tökéletesen tisztában van az összes jogtalansággal, melyet a parlamentben ilyen-olyan suskusok útján elkövetnek, az AUR párt színeiben jutott szenátori székhez. azonban mikor kiderült, hogy Diana Şoşoacă komolyan is gondolta és nemcsak kampányszövegnek azt, hogy az állampolgárokat, a népet akarja szolgálni, az AUR felsőbb ukázra kizárta a soraiból. Mindez azonban csak növelte a szenátorasszony népszerűségét, ugyanis így még nagyon sok romániai magyar is mellé állt, akiket addig azzal riogatott főleg a PNL-vel összeboruló RMDSZ vezetőség, hogy az AUR magyarellenességét Diana Şoşoacă is támogatja. Ez persze nem igaz, a szenátorasszonytól soha senki nem hallott egyetlen magyarellenes mondatot sem, (ami ugye nem mondható el a jelenlegi liberális államelnökről, Klaus Iohannisról, akinek tavalyi „Ionopot pészédé” féle soviniszta műsorát, mikor éppen Erdélyt féltette az erdélyi magyaroktól nehéz elfelejteni).

A kormánypárti szenátus tagjai most nyílt hadat üzentek a független szenátorként ténykedő Diana Şoşoacă-nak, aki nyilvánosan a parlamenti kamerák előtt sorolta fel azokat  az elképesztő visszaéléseket és jogtalanságot, melyeket Iohanissék a romániai lakosság ellen elkövettek a covid19 hadművelet alatt.

Mikor a szenátornő nyilvánosan rámutatott, hogy az egész oltáskampány törvényellenes és felsorolta a kísérleti vakcina veszélyeit, akkor fegyelmi bizottság elé citálták és megrovásban részesítették s 3 hónapra eltiltástól a szenátusban.

Lássuk be, egy, az emberek életéért aggódó szenátor igencsak kényelmetlen most a globalista vakcina-kampány kivitelezésekor.

Diana Şoşoacă-t azonban nem kell félteni, ugyanis szemlátomást egyre nő a tábora s könnyen meglehet, hogy ahogy máris rebesgetik politikai berkekben a kapitányos fiatalasszony lesz  Románia első női államelnöke.

Az ellene hozott, ürügy-fegyelmiről az Agerpres  így számolt be:

„Elutasította hétfőn a szenátus plénuma Diana Şoşoacă óvását, amelyet a rá kirótt fegyelmi büntetés ellen nyújtott be. A titkos ülésen részt vevő szenátorok többsége az óvás elutasítását támogatta szavazatával.

Diana Şoşoacă írásbeli megrovásban részesítéséről április 26-án döntött a felsőház. A szenátus jogi bizottságának elnöke, Iulia Scântei szerint a törvényhozó a hatályos jogszabályok figyelmen kívül hagyása, megbízatásának visszaélésszerű gyakorlása, a szenátus tagjaival szembeni sértő, becsmérlő magatartása és a plénumbeli felszólalásokra vonatkozó szabályok figyelmen kívül hagyása miatt részesült szankcióban. ’

Érdemes meghallgatni Diana Şoşoacă  alábbi parlamenti felszólalását. Az alábbi  videóban a május 17-i parlamenti ülésen hivja fel a figyelmet arra, hogy a gyerekek nem lehetnek kísérleti patkányok a covid-oltáskampány emberkísérletében és nyíltan kimondja, hogy 2020-ban Romániában a hivatalos jelentések szerint, melyeket az Egészségügyi Minisztérium is elismeert,  csak 227 személy hunyt el covid fertőzésben, tehát az egész pandémiás társadalmi nyomor egy megrendezett, globalista  hazugság. A videót nézve az Olvasó is megértheti miért szeretnék  hazug ürügyekkel elhallgatatni a szenátorassoznyt a kormány covid-fűrerei:

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile