A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Külpolitika

A lóvá tett világ: a volt amerikai First Lady tényleg egy férfi?!: Michelle Obama 1994-ben még férfiként regisztrált szavazásra az Illinois állam választási tanácsa szerint (+VIDEÓ)

Az Illinois Állami Választási Tanácstól kapott hivatalos dokumentumok szerint Michelle Obamát 1994 és 2008 között még  férfiként regisztrálták a szavazásra. A hivatalos dokumentumokból az is kiderül, hogy “Michelle” Obama 2008-ban hivatalosan férfiről nőre változtatta a nemét, ugyanabban az évben, amikor férje indult az elnöki posztért.

A hivatalos dokumentumokat Illinois államból szerezte be Joel Gilbert dokumentumfilm-rendező, aki elmondja, hogy úgy döntött, hogy „komolyan hozzááll” Michelle Obama valódi hátterének megismeréséhez, mert a Mainstream média nem hajlandó hozzányúlni ehhez a témához.

De arra nem számított, hogy bizonyítékot talál arra, hogy a nő tizennégy évre regisztrálta magát, hogy férfiként szavazzon. Márpedig talált.

Gilbert megdöbbent, amikor megkapta Michelle Obama hivatalos szavazói regisztrációs kártyáit 1994-ből és 2008-ból. Michelle Obama „változó szexuális identitásának” megfejtésének folyamatát írja le Gilbert :

 

 

„ Miután a közelmúltban szereztem hivatalos dokumentumokat Illinois államból, a következőt mondhatom biztonsággal: a hivatalos dokumentumokban bizonyítékot találtam arra vonatkozóan, hogy Michelle Obama 1994-ben férfiként regisztrált szavazásra. Hivatalos bizonyítékom van arra is, hogy 14 év után Michelle Obama férfiként szavazott, és 2008-ban nemét férfiról nőre változtatta. 

Ez nem  a  közösségi média kitalációja , ez tény.  

Csak a múlt héten szereztem be a  dokumentumokat az Illinois állam választási bizottságától . Íme Michelle Obama hivatalos szavazói regisztrációs kártyája 1994-ből, amikor férfiként regisztrált szavazásra. Az M betű a Szex alatt van bekarikázva. 

 

 

Aztán 2008. július 14 – én férjével, akit a demokraták jelöltek az elnöki posztra, nemét férfiról nőre változtatta. 

 

 

Figyelemre méltó időzítés, ebbe megegyezhetünk.

Az Obama-kormány kezdete óta a polgárok szerteágazóan tanulmányozták Michelle Obamáról készült videókat és fényképeket, és azt mondták, hogy ő férfi.

2014-ben Joan Rivers humorista mindkét pletykát táplálta, amikor válaszolt a TMZ riporterének, aki ártatlanul megkérdezte tőle, hogy az Egyesült Államok választana-e valaha meleg elnököt.

” Már megvan Obamával, úgyhogy nyugodjunk meg” – mondta Rivers, mielőtt hozzátette: ” Tudod, hogy Michelle egy tranny. Amikor arra kérték, hogy pontosítsa megjegyzését, lassan így fogalmazott: „ Transz-gender. Mindannyian tudjuk.”

Rivers megjegyzései ösztönözték a közösségi médiában közzétett fényképeket, amelyek azt sugallják, hogy Michelle valóban férfi, és közeli lassított felvételek, amelyeken az Ellen DeGeneres Show -ban táncol, és állítólag valami rejtőzik a nadrágjában.

Kevesebb mint két hónappal később Rivers egy kisebb torokműtét következtében halt meg. Mondanom sem kell, váratlan halála felpörgette a pletykák malmát, és még Barack Obama családja is táplálta a pletykát. A Twitteren Barack bátyja, Malik utalt rá, hogy tudja az igazságot.

 

Aztán  hirtelen  törölte az eredeti tweetet, és nem volt hajlandó megerősíteni vagy cáfolni a „BIG MIKE”-ra vonatkozó állításokat.

Figyelemre méltó, hogy maga Barack Obama is megcsúszott, és „Michaelnek” hívta… újra és újra.

Hmm… Találkozott már olyan férfival, aki véletlenül férfinevén szólította feleségét?

Barack és társai 2016 óta próbálják bevetni Michelle-t, hogy induljon az elnökválasztáson. Első lépésként a hatalompáros aláírt egy 65 millió dolláros ajánlatot, hogy megírják emlékirataikat, amint elhagyják a Fehér Házat.

Egy másik árulkodó nyom a demokraták Michelle-lel kapcsolatos terveiről akkor érkezett, amikor odaítélték neki a 2020-as Demokrata Nemzeti Kongresszus hőn áhított előadói szerepét. Ezzel párhuzamosan 2004-ben Barack volt a kongresszus vezérszónoka, négy évvel azelőtt, hogy 2008-ban jelölték volna.

A hivatalos propaganda szerint az Obama párnak két lánya van, azonban ha Michelle valóban mint Mike született, felmerül a kérdés, vajon  ki is ez a két gyerek és ki szülte őket?

Az utolsó ellenőrzéskor Michelle-nek több mint 18 millió követője volt a Facebookon, 20 millióan a Twitteren és közel 50 millióan az Instagramon. Amikor tweetel, általában politikai irányzattal, a demokraták hallgatnak.

De kiszolgáltatott jelölt lesz, mert nagyon sok rejtegetnivalója van. Joe Gilbert, a filmrendező, aki megszerezte a szavazói regisztrációs kártyáit, azt mondja: ” Csak az igazság állíthatja meg.” 

Az igazság pedig  nem Michelle legjobb barátja.

 

Forrás: NewPunch

 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile