Aktuális

A magyarországi covid-kormány sajtós dögevői oltáspropagandának fogják be a beteg vagy elhunyt személyiségek esetét, mivel egyre csökken az oltakozási kedv – Kóbor után az „oltott” Csollány is a covidnáci média agymosó propagandájába  került  

Magyarország polgárainak jóérzésű, épelméjű  része nyilván  joggal háborodott fel az elmúlt napokban, hetekben tapasztalt, minden  emberi  etikát, kegyeletet,jóérzést, morális tartást és nem utolsósorban sajtóetikát mellőző propagandagépezet miatt, mely újabban, a Magyarországon is csökkenő oltakozási számok miatt már attól sem riad vissza, hogy ismert  személyiségek betegségét és halálát használja fel reklámként, nem riadva vissza a legalantasabb húzásoktól, hazugságoktól sem.

Elég ha a világhíres, nemrég szívbetegség miatt elhunyt Omegás  rocklegenda, Kóbor János halálára gondolunk, és arra a minden képzeletet felülmúló aljasságra, ahogy a csonkahoni kormányközeli média ezt az esetet is kezelte, fals információkkal gyalázva meg egy zseniális zenész életét és halálát. Erről az esetről később részletesen fogunk írni, ugyanis oknyomozás folyik az  ügy kapcsán.

Addig is, egy  kérdés… CSAK nekem tűnik furcsának ez az egész? 

Itt ellenőrizve a sajtónyilatkozatokat és a több, a  kórházzal és a hírhedt covid-protokollal kapcsolatos „konteót” az alábbi nyilatkozat azért elég furcsa.
Ez előtt a szóban forgó „kezelés” előtt tehát jobban volt az elhunyt „oltástagadónak” bélyegzett rock-géniusz , aztán  miután „kezelni” kezdték , leszedálták, intubálták, hát nem meghalta magát….???
Miért intubálták és rakták lélegeztetőgépre, ha jól volt, beszélt és haza akart menni? 
Miért van az, hogy ugyanez a forgatókönyv ismétlődik egyfolytában a covid-protokoll égisze alatt?
És minden esetben eszerint a menetrend szerint halnak meg az érintettek? 
Törvényszéki orvosszakértői boncolás persze valószínűleg most  sem lesz.
Feltételezem, gyorsított üzemmódban majd hamvasztás lesz és a megválaszolatlan  kérdőjeleket a hamvakkal együtt beleszórhatjuk a szélbe vagy a Balaton hullámaiba?!  
És akiknek ez feltűnik, az a „konteós”? 
„Két héttel ezelőtt beszélt utoljára Kóborral telefonon, elmondása szerint akkor egészen jó hangulatban volt, de egy kicsit rekedtes hangon mondta azt, hogy szeretne már kijönni a kórházból, mert úgy érzi, hogy ez nem olyan komoly, aztán másnapra kezelés alá került. Az, hogy az ő minősége milyen, azt tényleg őszintén nem tudom. Ebben a világban nem lehet betelefonálgatni, bemenni, megnézni, mondta a menedzser.”

Persze nemcsak Kóbor János halálát fogták be oltáspropagandának a pszichopata rendszer gerinctelen firkászai, például az ismert magyar sportoló Csollány Szilveszter betegsége és kórházba kerülése is jó ürügy arra, hogy ijesztgessék azokat, akik nem kérnek a hírhedt, védőoltásnak hazudott, ám minden védőoltás jelleget nélkülöző, a megbetegedéseket érdekes módon egyre fokozó,  génterápiás Covid szérumból.

A beteg sportoló nem mellesleg  be van ezzel oltva, mindez azonban nem zavarja a magyarországi covid média sajtókeselyűit a hazugságok terjesztésében.

Csollány Szilveszter esetéről Dr. Gődény György a Facebookon az alábbiakat osztotta meg.

 

„Vágó István alaptalan vádaskodását határozottan visszautasítom, amely szerint én vagyok a felelős az oltatlan emberek, köztük Csollány Szilveszter megbetegedéséért, aki a hírek szerint – nem mellesleg – be van oltva!

 

Ennyi erővel Önnek is, mint minden oltást propagáló celebnek, aki befolyásolja a tömegeket, felelnie kellene a vakcinák által okozott egészségkárosodásokért és halálesetekért!

 

Sajnálatos, hogy Ön, aki magát racionális és szkeptikus embernek tartja, és mindig kiáll az áltudományos tévhitek ellen, most a vallási fanatikusok eddig oly nagyon megvetett vakhitével bízik a vakcinák – gyártók által publikált, relatív hatékonyságon alapuló, de a való életben sosem bizonyított – életmentő erejében.

 

Valami rejtélyes oknál fogva a mai napig nem jutott el a tudatáig az, hogy az oltottak a vírust ugyanúgy elkaphatják, ugyanúgy továbbadhatják, ugyanúgy megbetegedhetnek, és ne adj’ isten meg is halhatnak, éppen úgy, mint az oltatlanok.

De ahogy az elhíresült mondás is tartja: „Mindenkinek – így Önnek is tisztelt Vágó úr – alkotmányos joga hülyének lenni”.

 

Emellett már nagyon sok alkalommal kifejtettem, hogy nem vagyok oltásellenes, de számomra és számos felelősen gondolkodó szaktekintély számára sokkal fontosabb egy oltóanyag biztonsága, mint a jelenleg ismert alaptalan bizalmon és hiten alapuló hatékonysági bizonytalanság!

 

Alapelvem az, hogy mindenki szabad akaratából beoltathatja magát vagy választhatja az oltatlanságot.

Mindez rajta múlik, és a következményekért a felelősség nem hárítható másra.

Abonează-te
Notificare la
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
trackback

[…] A magyarországi covid-kormány sajtós dögevői oltáspropagandának fogják be a beteg vagy elhunyt személyiségek esetét, mivel egyre csökken az oltakozási kedv – Kóbor után az “oltott” Csollány is a covidnáci média agymosó propagandájába  került – írja Szóke Mária az informatialibera.ro-n. […]

Horváth Bertalan
Horváth Bertalan
2 ani în urmă

Ezeknek semmi sem szent,úgy erőltetik az oltásokat,mintha az életük múlna rajta – remélem úgy is lesz.