Aktuális

A Matić – jelentés azaz a szodomiták és sátánisták perverz víziói sértik az  Isten teremtette normákat –  Az Európai Parlament úgy döntött, hogy ezentúl a férfiak is szülhetnek

Az „ultraliberálisnak” mondott, minden emberi és isteni rendet  felrúgni akaró politikusok szerint szerint a transznemű (transgender) férfiak teherbe eshetnek és következésképpen szülhetnek – legalábbis egy ilyen tartalmú jelentést szavaztak meg, amelyet Predrag Fred Matić horvát baloldali politikus terjesztett elő.

A 378 szavazattal, 255 ellenszavazat és 42 tartózkodás mellett tető alá hozott állásfoglalás kijelenti, hogy a szexuális, illetve reproduktív egészséghez fűződő jog alapvető eleme a női jogoknak és a nemek közötti egyenlőségnek.

Romániai szinten az ultraliberális USR-PLUS képviselői támogatták. a több mint sátáni  és lássuk be az idiotizmust érintő törvényt, míg Magyarország részéről a radikális baloldali Momentum és az MSZP utolsó megmaradt európai parlamenti (EP) képviselője, Ujhelyi István.

A horvát baloldali európai parlamenti képviselő, Predrag Fred Matić nevével fémjelzett dokumentum (a továbbiakban: Matić-jelentés) alapvető emberi jogként beszél az abortuszról.

Mint az a közel negyven oldalas jelentésben áll, a tagországoknak felül kellene vizsgálniuk a terhességmegszakításról szóló nemzeti szabályaikat, hogy azok mielőbb összhangba kerüljenek „a nemzetközi standardokkal”.

Az MTI beszámolója alapján a szavazás előtt egy nappal, szerdán a horvát baloldali politikus a következőképpen kommentálta az általa előterjesztett jelentést:

az elfogadásra váró szöveg kiegyensúlyozott, modern és amellett hogy kiáll a nők önrendelkezési joga mellett, a lehető legliberálisabban közelíti meg a szexuális orientáció kérdését.

Mint mondta, a jelentés felveszi a harcot az abortuszellenesekkel, de hozzátette, hogy a terhességmegszakítás nem a legajánlatosabb eljárás.

„Hangsúlyoznunk kell, hogy az abortusz alapvető emberi jog, nem hagyhatjuk, hogy a világ visszasüllyedjen a XVII. századba” – emelte ki a baloldali EP-képviselő.

A „matić-jelentésben” egyébként 126-szor szerepel a „gender” kifejezés.

A dokumentum szerint olyan oktatást kell biztosítani az általános (!) és középiskolás diákoknak, ami többek között tükrözi a szexuális irányultságok sokszínűségét, valamint a különböző nemi identitásokat.

A szodomita  Matić – jelentés óriási felháborodást váltott ki egész Európában.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile