Aktuális

„ A MÉDIA AZ IGAZI VÍRUS!”  –  A hazugságokkal. hamis adatokkal, rémhírekkel manipuláló covid-sajtó ellen is tüntettek Bukarestben

Az emberek nem idióták, legalábbis nagy részük nem az, és jól látják, hogyan próbálnak a megvásárolt sajtó által hazugságokat beadagolni nekik. Reméljük, eljön nemsokára az idő, amikor azok a sajtóorgánumok, akik tudatosan, pénzért félrevezették a Covid19 ára alatt az embereket, felelni fognak ezekért a hazugságokért.

Egyre nagyobb az emberek haragja azok iránt a sajtótermékek iránt, melyek gátlástalanul, minden erkölcsi tartást nélkülözve próbálják hamis információkkal manipulálni, megfélemlíteni és a covid-terrorizmus jármába terelni az embereket.

Október másodikán a bukaresti tüntetésen, több olyan molinó is látható volt, ahol a megharagított emberek a megvásárolt, hazug média ellen tiltakoztak. Az emberi intelligenciát megszégyenítő, primitív covid-propaganda cikkeit ugyanis már a kutya sem hiszi el, de ezek a propaganda cikkek, megszégyenítve a legsötétebb kommunista korszakbeli pártlapokat, mint valami idióta zombik egyre ömlesztik a hamis híreket, miközben a covid cenzúra inkvizítori aljassággal próbál irtani mindent, ami a Covid19 féle hadjárat valóságát mutatja meg.

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile