Aktuális, Vélemény

A meggyalázott kegyhely és a vakcina köteles Szűz Mária esete a  beoltott zarándokokkal – sikerült bemocskolják a csíksomlyói búcsút is a covidterroristák

Furcsa  urbánlegendák keltek szárnyra az elmúlt időben Európa egyik legismertebb, erdélyi zarándokhelyéről, a csíksomlyói Mária kegyhelyről. A Babba Mária, avagy a Napbaöltözött Asszony szent zarándokhelye volt az erdélyi és külföldi katolikus híveknek, a kegyhely melletti Nyeregben százezrek várták a zarándoklatok alatt a felkelő napot, hogy a pirkadat első fényeivel szőjék össze Jézus Anyjához intézett fohászaikat.

Volt ebben valami fenségesen szép, valami, ami egyszerre Istent kereső kereszténység és ugyanakkor volt benne valami az ősi hunok Nagyboldogasszony kultuszából is.

Ma már mindennek vége, az egész csíksomlyói zarándoklat, a régi szép hagyomány, egy ellenőrzött, maszkos-fertőtlenítős covid-bohóckodássá silányul, hála azoknak az egyházi és politikai erőknek, akiknek a hite és tisztessége kevés ahhoz, hogy megmentsen a globalista sátánisták gyalázatától egy szent kegyhelyet.

 

 

A kegyhelyről egész Székelyföldön furcsa dolgokat beszélnek, 21. századi modern világ ide vagy oda. A legelterjedtebb ilyen népi legenda, hogy a kegyhely, 2019. nyara óta, mióta a búcsún ott megjelent Ferenc pápa a Szűzanyának hátat fordítva celebrált misét, átok alatt van.

A Babba Mária megharagudott azért is, mert a csíksomlyói Hármashalom-oltárt a pápalátogatáshoz igazodva befedték, elrontották eredetiségét. Magyarán eldugták, elrejtették a tetővel.

Legenda vagy babona, de az a valóság, hogy mióta az inkriminált pápalátogatás és a kegyhely befedése megtörtént, nem is volt és nyilván nem is lesz ott egy darabig, a megszokott, szent zarándoklat.

A globalista covid-terror nem kímélte ezt sem, s a covid mizéria eszement kontroll programjában ezt a zarándoklatot is betiltották tavaly.

Idén pedig, milyen jó kis kampánynak hitték ezt a globalista bábok, csak a beoltottak !!! , azaz azok, akik megengedték, hogy beadják nekik a kísérleti géntechnológiás vakcinát , vehetnek részt a zarándoklaton.

 

 

„Románia kormánya engedélyezte a csíksomlyói búcsú megrendezését, így idén aki be van oltva, elmehet zarándokolni.”- adta hírül a sajtó kedden.

Tehát a szent kegyhelyen CSAK a beoltottak, csak ellenőrzés alatt vehetnének részt a búcsún. Lássuk be ennél sátánibb mozzanata ritkán volt a covid terrornak mióta rászabadult az emberiségre.

Egy kísérleti, génmódosító szertől teszik függővé, hogy egy vallásos ember megjelenjen egy számára szent kegyhelyen.

Hogy fogják ezt ellenőrizni?

Kik fogják ezt ellenőrizni?

Erről fog szólni az úgynevezett „zarándoklat” maga a búcsú?

Az emberek idomításáról?

Szégyen!

Szentségtörés és blaszfémia ez.

A római katolikus egyház és a covid-csahosok  közzé beállt RMDSZ közös munkával és engedelmes globalista végrehajtókként  ezáltal egy az egyben megszentségtelenítették az egész csíksomlyói zarándoklatot.

Kérdés, hogy a hajnali napsugarakkal megjelenő Babba Mária oltásigazolványát vajon  melyik sátánista végrehajtó fogja elkérni, vagy anélkül a Szűzanya sem jelenhet meg a zarándoklaton?!

Ami megjegyzendő, hogy a vallásos székelyek közül sokan csak komoran hallgatnak. Meggyőződésük, hogy ez a gyalázat nem történhet meg csakígy büntetlenül és mindazok, akik elárulták és meggyalázták a kegyhelyet és magát a zarándoklatot, számolhatnak azzal, hogy Babba Mária bosszúja utoléri őket…

Szőke Mária

* A csíksomlyói búcsú a székelyek középkori eredetű fogadalmi zarándoklata, amely 1990-től kezdődően mára már az összmagyarság legjelentősebb keresztény eseményévé vált. A magyar katolikus és keresztény hívők által minden év pünkösdjén, több százezer résztvevő jelenlétében megtartott búcsú az erdélyi Csíksomlyó kegytemplomában és szabadtéri szentmise a közeli Kissomlyó-hegy és a Nagysomlyó-hegy közötti nyeregben.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile