Aktuális

A Moderna gyerekeken kísérletezi a vakcina hatását, holott ez a törvények szerint nem volna lehetséges

Az emberi civilizáció legnagyobb emberkísérlete zajlik, ezt lassan egyre többen így kell, gondoljuk. Azonban az, hogy nyilvánosan és büntetlenül kísérleteznek gyerekeken, valószínűleg felveszi a versenyt a hírhedt haláltáborokban zajló egykori emberkísérletekkel, annyi különbséggel, hogy Mengele doktor és hóhérbrigádja nem a nyilvánosság előtt tette ezt.

Kérdés, kik ezek a gyerekek, akiken kísérleteznek a vakcinákkal?

Kiskorúak esetében mindig a szülő vagy a gyám beleegyezése szükséges bármilyen orvosi kezelés esetében, azonban a nemzetközi törvények értelmében gyógyszerkísérletet még szülői vagy gyámi beleegyezéssel sem szabad kiskorú személyeken elvégezni.

Beleegyeztek vajon ezeknek a gyerekeknek a szülei abba, hogy egy kétes oltóanyagot gyerekeiken próbálgassanak, és ha igen mennyiért?

Egyáltalán kik ezek a gyerekek?

Ki vállal felelősséget, ha ezek a saját sorsukról dönteni nem tudó gyermekek súlyos szövődmények áldozatai lesznek, vagy éppenséggel belehalnak a kísérletezésbe?

A Moderna keddi közleményéből kiderült, 6750 hat hónapos és 11 éves gyerekeken tesztelik a vakcinát.

A KidCOVE névre keresztelt program két részből áll: az elsőben a 12 hónaposnál fiatalabbaknak két dózist adnak be 28 nap különbséggel, 25, 50 és 100 mikrogramm mennyiségben, míg az egy évnél idősebb gyermekeknek szintén két dózist 50 és 100 mikrogrammal. A tesztelési folyamat második szakaszában fiziológiás oldatot, placebót adnak be a gyerekeknek. A második oltás után 12 hónapig figyelik a gyerekeket, és kiértékelik az eredményeket.

A Moderna-vakcina a legtöbb oltóanyaghoz hasonlóan kétdózisú. A két oltás között 28 napnak kell eltelnie, a védettség pedig az emlékeztető adag beadása után két héttel nyújt védelmet.

 

Abonează-te
Notificare la
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
roccalas
roccalas
3 ani în urmă

Honnan van ez az információ? Jó lenne egy forrás.