Aktuális, Vélemény

A nagy covid-pornó, ahogy szopik egy egész világ: Meddig feszíthető az emberek átverésének húrja?– Veszélyhelyzet közben a magyar kormányrendezvényeken nincsenek megszorítások

Egy ideje tanakodom azon, vajon még mit kell, elkövessenek a covid-kormányok az emberek ellen, ahhoz, hogy az emberek zöme, beleértve a maszkosokat, a beoltottakat, a „tudja mi van de fél”-őket, felfogja, hogy ez az egész COVID19 nevű sátán-show az emberi történelem eddigi legnagyobb átverése, bűncselekménye, és hogy nem világjárványról van itt szó, hanem egy globális méretű terrortámadásról, ahol a terroristák nem mások, mint a globalista háttér-elit  által kormányra került és ott tartott báb-politikusok?!

Azon tanakodom, hogy érezhetik magukat az orvosok, akik nap, mint nap hazudnak most az embereknek?

Eszükbe jut vajon az orvosi esküjük, a jó öreg Hipokrátész „ne árts”  illetve „tiszteld az életet” parancsolata?

Eszükbe jut vajon, miért is lettek anno orvosok és most orvosokból (tisztelet a kívételnek!) hazudós embersintérek?

Eszükbe jut vajon a szakmai tisztesség és a becsület fogalmának jelentése?

Jól tudnak aludni, mikor nap, mint nap elnézik,  ahogy az elkurvult és  degenerált zombi médiává  torzult covid-sajtóban olyan baromságokat közölnek „orvosi, járványügyi hivatalos tényekként”, hogy ha valaki a békeidőben mondjuk az orvosi szakra való felvételin ilyeneket felel a vizsgán, azt nem hogy nem veszik fel, de eltiltják a felvételi lehetőségétől is egy életre?

Érdekelne, hogy nem szégyellik vajon magukat az orvosok?

És érdekel, hogy azok, akik tudják, hogy nem a vírus, hanem a globalista parancsra elrendelt WHO-s covidprotokoll ölte meg az úgymond covid-halottak   99 százalékát hogy néznek tükörbe reggelente?

Hogy dolgozzák fel, hogy politikai parancsra életmentőkből gyilkosokká, sorozatgyilkosokká váltak? És hol éri meg nekik?…Megéri?

És azon is eltanakodtam, vajon mégis mi az Isten haragja kellene még történjen az agymosottak hadával, hogy némi emberi értelem lopakodjon vissza elméjükbe, és gondolkodni merjenek, mert Isten nem  úgy teremtette az Embert, hogy az egy agymosott, primitív főemlős legyen, akit tenyészállatként tartanak valami arctlan , globalista szörnyetegek, melyeket nehéz lenne embernek titulálni?!

Mi kell, még történjen felebarátaim, hogy felfogjátok, nem járvány, hanem biológiai fegyverrel és politikai karhatalommal végrehajtott terrortámadás ez a Covid19 izé, és kurvára semmi köze semmilyen koronavírushoz valójában, mert a koronavírusra ráfogott horror-pornó okozta nyomorúságot, nem a Sars-cov2 és nem más vírusok okozzák, hanem az emberi tömegek tudatmódosítása, konverziós zavarral történő pánikban tartó, megfélemlítő, kényszerítő idomítása.

De hagyjuk a filozófiát s nézzünk csak meg két friss magyarországi hírecskét.

A magyarországi hírecskék azért érdemlegesek, meg a magyarországi covid-kormányocska a Covid-terror egyik fészkéből, Izraelből kapja forró dróton a covid-parancsokat.

Miért? Nagyon egyszerű. Mert Magyarország Izrael Európai Uniós gyarmatbirodalma, egyazon fenségek irányítása alatt, tehát ami ott történik, az fog történi két nap múlva a jobb sorsra érdemes csonkahonban is.

Szóval, íme a két hír:

  1. es számú szopatócska: „A járványveszély súlyossága miatt a budapesti kormányzat közölte , hogy a koronavírus-járvány miatti

veszélyhelyzetet 2022. január 1-jéig fenntartja.”

2-es számú szopatócska: „Mentesül a járványintézkedések alól a vadászkiállítás , a húsznapos eseményre nem kell védettségi igazolvány. A vadászati világkiállítás mentesül a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések alól – tartalmazza a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet-módosítás. A módosítás értelmében a szeptember 25. és október 14. között megrendezendő „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás és a kapcsolódó rendezvények programjai járványügyi korlátozások és védettségi igazolvány nélkül látogathatók lesznek.”

Értjük ugye, veszélyhelyzet marad, Covid-mizéria marad, de azokon a rendezvényeken melyeket a covid-kormány pénzel, támogat, stb. ott nincs is járványveszély, se vírus, se maszk, se covid-bárca…

De komolyan emberek, kell még magyarázzak, magyarázgassak erről?

Mi kellene, még történjen, hogy úgy nagyjából rájöjjenek arra,  beetettek benneteket , és rádöbbenjetek arra, mekkora nagy átb@szás ez az egész?

Mi kell, még történjen, hogy  az emberek megértsék, nincs semmilyen világjárvány, a rongymaszkok semmitől sem védenek, nem a vírus , hanem a vírusra kreált kezelés öli az embereket, és az a génmódosító szuper-trutyi amit mindezek végkövetkezményeként az embertömegek testébe nyomnak erőszakkal NEM NEVEZHETŐ VÉDŐOLTÁSNAK!?

Az állítólagos „immunizáltak” nemhogy nem védettek semmiféle vírustól, de ismeretlen kockázatoknak és mellékhatásoknak vannak kitéve, többek között annak, hogy  ha nem halnak bele a covid-szérumba, akkor a génmódosított immunrendszerük nem fog emberi immunrendszerként működni ezután, nem fogja őket a környezeti tényezőktől, betegségektől természetes módon megvédeni, hanem oltás-függő , saját természetes immunitással nem rendelkező kísérleti patkányok lesznek életük végéig…

Sokan mondták, hogy egyszer eljön ez az idő.

Mikor az Isten teremtette ember ellen felsereglik az Ántikrisztus bandája, meg olyanokat is mondtak, hatalmas, gonosz invázió tör majd az Isten teremtette födi emberekre….

És lőn.

Csak persze senki nem gondolta, hogy ez ilyen formában történik.

Ez az a világZárvány, amit a Sátán legnagyobb fegyverére a HAZUGSÁGRA alapoztak.

Meg egy koronavírusra, melynek létezését, és azt, hogy ez egy eddig ismeretlen, most másfél éve beazonosított és izolált koronavírus mindezidáig SENKI SEHOL nem igazolta.

De ha már itt tartunk én is szólni szeretnék két koronavírus fajtáról, mely most az úgynevezett „negyedik hullámot”(SIC!) idézte elő.

A szörnyű negyedik hullámot, mely okán a covid-kisistenek ( az ilyen Merkely, Kásler, Rusvai, Karikó, Müller  stb. féle háborús bűnösök, az orvostudomány szégyenfoltjai ) a kereskedelmi médiában hazugságokkal rémisztgetik és zsarolják oltakozásra az embereket.

Szóval koronavírusok.

Velünk vannak és velünk is maradnak.

Nagyjából egyetlen védekezési mód van, az a saját immunrendszerünk, de ezek a koronavírusok ennek ellenére nagyon is képesek bejutni az emberi szervezetbe és ott nagyon rossz tünetegyütteseket produkálni ott.

És nincs kezelés ellenük. Csak tüneti kezelés.

Sőt védőoltás sincs ellenük.

Hőemelkedést vagy lázat okoznak, erős torokfájást, köhögést, nehézlégzést és erős orrváladékozást. Gyakran okoznak íz és szagvesztést, ízületi fájdalmakat. Úgymond, leverik az embert a lábáról. A gyengéknél és betegeknél szövődmények is léphetnek fel, tüdőgyulladás, arcüreg vagy homloküreg gyulladás, légcsőhurut.

Ezeket a koronavírusokat az orvostudomány  HCoV-OC43 és HCoV-HKU1 néven izolálta és tartja nyilván és ezek okozzák a KÖZÖNSÉGES NÁTHÁT, ami a szezonális influenza mellett évszázadok óta jelen van az emberiség kórtörténelmében.

Jegyezzétek meg jól ezeket,  HCoV-OC43 és HCoV-HKU1, mert a „negyedik hullámnak” nevezett őszi covid-ostromot jórészt erre alapozzák, mert mégsem ismerhetik be, hogy a beoltottak igen jelentős része bizony a szuper-trutyi, a kamu védőoltás mellékhatásai miatt kerül kórházba.

 

És ami lényeges, hogy az ellenük termelt IgG ellenanyag akár 1-2 évig is kimutatható a betegben. Ezek az antitestek pedig nagyon pedig hasonlóan viselkednek, mint a SARS-CoV-2 ellen termelt antitestek  ÍGY A PCR TESZTEK NEM TUDNAK KÜLÖNBSÉGET TENNI A TESZTELT SZEMÉLY SZERVEZETÉBEN JELEN LEVŐ KORONAVÍRUSOK KÖZÖTT.

Magyarán ez azt jelenti, hogy a kamu teszt, ami nem számít diagnosztikai eszköznek, a sima náthát is „covid”-nak mutatja ki, és ha a sima náthát mondjuk malária és HIV gyógyszerekkel illetve intubálással, lélegeztető gépekkel és lenyugtatózott ágyhoz kötözéssel „kezelik”, akkor bizony a közönséges nátha nagyon is halálos betegséggé válhat… Ezt hívják magyarul az orvostudomány álcája alatt elkövetett  TÖMEGGYILKOSSÁGOK SOROZATÁNAK. Olyasmi, mint a nyaktiló, csak a guillotine valahogy mégis emberségesebb…

Így tehát senkinek fogalma sincs, hogy a covidosnak jelentett esetek közül valóban hány SARS fertőzött volt, van és lesz. Mert pont ez volt a cél, hogy ez ne derüljön ki.

Miféle védőoltás az, amiből 2 adag nem ad semmi védelmet, bár emlékeztek, hogy esküdtek rá a médiában azok, akik most harmadik, sőt már negyedik adag mérget akarnak az emberekbe nyomni?

Na, ezen is gondolkodjatok el…

Erre a PCR-teszt féle csaló alkalmatlanságra a Magyar Tudományos Akadémia jeles virológusai (Kovács L. Gábor laboratóriumi szakorvos, neuroendokrinológus, az MTA rendes tagja, a PTE Szentágothai János Kutatóközpont alapító elnöke, 2017-től az MTA Doktori Tanács elnöke. Kutatómunkájának egyik legfontosabb területe a betegségek korai laboratóriumi kimutatása,  ÉS Falus András biológus, immunológus, az MTA rendes tagja, a Semmelweis Egyetem professor emeritusa, a Genetikai, Sejt- és Immunbiológiai Intézet korábbi igazgatója. Fő kutatási területe az immungenomika és a bioinformatika.* ) már 2020 elején, a covid-mizéria kezdetekor  felhívták a a magyarországi kormány figyelmét, IDE teszem a linket, ahol ezt a figyelmeztető tanulmányt elolvashatja mindenki akit érdekel. De a magyar kormány, mint valamennyi covid-kormány persze magasról leszarta a Tudományos Akadémia jeles virológusainak aggályait és érveit, mert nekik az volt kiadva parancsba, hogy a genetikai segédeszköznek számító PCR tesztekkel kell világjárványt generálni, hazudni, lezárni,maszkkal szájat bekötni és emberek millióinak az életét tönkre tenni.

Ez a biológiai fegyverrel és médianyilvánossággal végrehajtott emberiesség ellen elkövetett bűncselekmény, melyet COVID19  járvány fedőnévvel láttak el.

Gondolkodtatok már azon felebarátaim, vajon az eddigi nagy influenzajárványok alatt miért nem mérték  Bolond Ceci néniék a szennyvízben a „ vírus örökítő anyagát”?

Miért pont CSAK ennél a „légúti koronavírusnál” mérik a kaka-lében az állítólagos örökítő anyagot?

Abban a kaka lében, amit azért neveznek szennyvíznek, mert mint a neve is mutatja, szennyezett. Mindennel szennyezett, a pestis, a kolera, a TBC, a hepatitisz, az összes bacilus és vírus örökítő anyaga kimutatható benne, ha valakik célirányosan keresik azt!

A PCR tesztekkel és a szennyvízben levő  „örökítő anyag” kísérlettel, valószínúleg azt akarták felvezetni, hogy ellenőrízzék, hogy az mRNS géntechnológia alkalmazása milyen módosulásokat hoz majd létre az emberek génfelépítésében. Mert a PCR teszt könnyebben  kimutatja azt, hogy  az apád az valóban az apád, vagy a postás, vagy a szomszéd az apád, mintsem behatározzon egy adott koronavírus jelenlétet. Mert a PCR teszt egy genetikai segédeszköz, ami mint ilyen, önmagában , alkalmatlan bármilyen diagnózis felállítására, tehát önmagában egy PCR teszt eredménye után senki nem tekinthető sem fertőzöttnek, sem nem fertőzöttnek. Mint ahogy , ha valaki pozitív egy adott vírusra, az nem jelenti azt, hogy a valaki beteg attól az adott vírustól vagy képes azt terjeszteni.

A PCR teszt, az a sátáni, hazug  csodafegyver, mely segítségével a covid-terroristák  túszul ejtették az emberiséget.

Lófaszt keresnek ezek a szarlében légúti vírusokat!

Ez a gyalázatos Harmadik Világháború több sátáni szálon zajlik éppen.

És egyetlen kiútja van az emberiségnek, az igazság megtalálása és a Harc. Harc az életért, az emberiség jövőjéért, a gyermekeink, unokáink jövőjéért és nem utolsó sorban az EMBERI FAJ méltóságáért és szabadságáért.

Mert Isten Embernek, lélekkel és öntudattal megáldott embernek teremtett minket a Földre és nem egy rabszolgasorba taszított, akaratát és önállóságát vesztett főemlős-tenyészetnek…

Folytassam? Majd kicsit később… Most csak gondolkodjatok el ezeken.

Isten legyen irgalmas hozzánk és szabadítson meg bennünket az Ámítás Fejedelmének rabságából!

Szőke Mária Magdolna

Abonează-te
Notificare la
guest

5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Don Johannsson
Don Johannsson
2 ani în urmă

Lehet, hogy nem a megfelelő helyre írom, mert nem a Covidról szólnék. Ezzel kapcsolatosan, nem akarok megnyilvánulni, mindenki ítélje meg a saját belátása szerint a jelen pandémiás vagy plandémiás helyzetet.
Teljesen másról szerettem volna egy szösszenetet írni.
Lehet a Fideszt, Orbánt szidni, gyalázni, de, ha a moslékkoalíció kerülne valamilyen fajta csoda által kormányra, akkor nagyon siralmas és keserű időszak jönne Magyarország lakóira. Még annyit megjegyeznék, hogy amennyit az Orbán kormány tett a magyarságért, a külhonban élő magyarságért, annyit eddig egyetlen egy kormány sem tett összesen! Nem is beszélve a pozitívumokról amit tett az ifjúságért, a családokért, a nemzetért. Én igenis azóta vagyok büszke, hogy magyar vagyok!

Takahesi Kovacs
Takahesi Kovacs
2 ani în urmă
Răspunde la  Don Johannsson

Fidesz bérenc gyökér vagy!
Eladod magad apróért és itt hazudozol te mocskos senkiházi!

Don Johannsson
Don Johannsson
2 ani în urmă
Răspunde la  Takahesi Kovacs

Tipikus libsi hozzáállás. IQ 1.1

Don Johannsson
Don Johannsson
2 ani în urmă
Răspunde la  Informația Liberă

Köszönöm!