Aktuális

A nagy, koronavírusra fogott Lockddown-ok mind hazugságok voltak: tanulmányok bizonyítják, hogy a lezárásoknak semmi köze nem volt a koronavírus terjedéséhez

Most látott nyilvánosságot az a tanulmány melyet a müncheni egyetem kutatói végeztek, s melyből egy az egyben kiderül, a nagy „járványügyi” intézkedések valójában mind „tévesek” , azaz magyarán hazugságok voltak, ugyanis bebizonyosodott, hogy a települések, országok lezárásának semmilyen köze ninvcs a koronavírus terjedéséhez, írja  a The Telegraph.

Semmilyen orvosi vagy virológiai bizonyíték nincs arra, hogy a világszintű lezárásoknak bármilyen jótékony hatása lett volna a koronavírus terjedésének megfékezésére, viszont ezekkel az embertelen és eszement intézkedésekkel sikerült egy globális szintű világterrort bevezessenek, tönkretegyenek gazdaságokat, tanügyet, egészségügyet és nem utolsósorban az emberek életét.

A Stanford kutatóinak januárban publikált szakvizsgálata kimutatta, hogy mikor a lezárásokat elrendelték, a legtöbb helyen a koronavírus okozta járvány valójában már lecsengőben volt, mutat rá a müncheni egyetemi kutatás.

Viszont a lezárások és az egészségügy lebénítása és átalakítása több embert ölt  meg, mint maga a vírus, olyan betegeket, akiket a lezárások miatt nem  kezeltek más betegségekkel, s meglevő betegségeiket vagy nem kezelték rendesen vagy a covid-protokollra váltották.

Ugyanígy bebizonyosodik, hogy a további emberellenes megszorírások, mint a maszkviselési kötelezettség, a nyilvános hőmérőzés szintén orbitális nagy baromságok voltak, melyek nélkülöznek minden orvosi alapot és virológiai indokot. Mindezeket,  valószínűleg  egyfajta lelkiterrorként, a teljes kontroll bevezetésének kezdeti lépésének szánták  a nagy covid-manipulátorok.

Kérdés vajon akár a német akár a többi kormány beismeri e ezeket a hatalmas hibákat, melyek valójában súlyos, emberiségellenes bűncselekménynek számítanak?

Forrás: The Telegraph/Info Wars 

 

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
János
János
3 ani în urmă

Tisztelt Mária!
Kiválóak a cikkek,de az elgépelésre tessék kicsit jobban odafigyelni! 😉