A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Vélemény

„Konteósok balladája” – avagy egyszerű, logikai kérdőjelek: A Nagy Mátrix foglyai, az ámítás szuper-technológiája (+ VIDEÓ)

Az elmúlt 2 esztendő alatt a COVID19 emberirtó biológiai hadművelet alatt egy új eretnekcsoportot hoztak létre a birka-agymosoda vezérei, illetve ezen vezérek médiakutyái, éspedig a KONTEÓSOKAT.

Konteósnak lenni egy globális biológiai fegyver (ejtsd COVID vakcina) féle tiltott és illegális emberkísérletben nagyjából azt jelentette/jelenti, hogy valaki azért vált eretnekké egy hazug , gyilkos valóságban mert tudott és gondolkodott, sőt emberi mivoltát alapul véve kételkedni merészelt az orvostudományt, ezen belül a virológiát, a logikát, az emberi jogokat, sőt magát a józan észt lenullázó inkvizíciós törvényekben.

Ez a lekonteósozás  talán csak annyiban különbözött az eredeti Szent Inkvizíció féle  emberiség ellenes, sátánista bűncselekményektől , hogy a lekonteósozott konteóst , a sátánfalvi  agymosoda automata tévékészülékkel kimosott agyú birkái és médiakutyái mégsem égethették el máglyán, bár ahogy figyeltem  szerették volna.

S mivel sajnálatos módon lassan bebizonyosodik, hogy mindazon állítások legalább 90 százaléka melyet anno a p(l)andémiáról, magáról az elterjesztett betegségről, a gyilkos kórházi COVID-protokollról, s magáról a védőoltásnak hazudott, 1200 eltitkolt mellékhatással bíró, genetikai kísérleti trutyiról a konteósok ( köztük számos ismert orvos, ügyvéd, közéleti személyiség) mondtak , azok  igazak.

A Nagy Mátrixban aztán sok,  „konteónak” mondott gondolkodás, életösztön, logika, sőt urambocsá tudás IGAZ-nak bizonyult. És még nem értünk sajnos a végére a nagy emberirtó biológiai hadműveletnek! Elegánsabbul mondva: népirtásnak, genocídiumnak.

Az is ebbe a konteó – szektorba sorolandó, hogy az orosz támadás Ukrajna ellen szorosan összefügg a hirtelen leleplezett  ukrajnai katonai biolaborokkal,ahol mit ád a Fennvaló  KONTEÓ többek között a COVID típusú koronavírusokkal is szórakoztak az emberi civilizáció róvására, sőt odáig eljutottak, hogy olyan  mRNS vírusfehérjét próbáltak előállítani a “SLAVA UCRAINA” méregkeverői, ami egyenesen adott népcsoportok, nemzetek len lett megkreálva, többek között szlávokra, azaz orosozkra. Így esett , hogy Vladimir Putyin bombázó elindultak „ vírustalanítani”… s ebből kifolyólag egy revü-transzvesztítából náci vezérré burjánzott kis ripacs, kit neveznek Vologyimir „Z”-elenszkij fedőnévvel hirtelen világpolitikai tényezővé degradálódott. Apage Satana!

No, ne konteózzunk tovább, hanem mutatok a kedves Olvasóknak pár érdekességet a Nagy Mátrixból, melyek lehet jelkép értékű üzenetek, rávezetések a döbbenetes valóságra, melynek elfogadására, felfogására  talán a lebutított emberiség már vagy még éretlen lenne…

Akkor konteózzunk/szemezgessünk kedves Olvasók az Ellopott Valóság és a Nagy Mátrix kénkőszagú morzsáiból:

Hölgyeim és uraim, elnézve ezt a kis technológiai, antropológiai videót, vajon mi jut eszükbe?

 

És teremte saját képére és mására báb-sátánokat a politikai porondra és ettől beteg agyával Istennek képzelé magát a Gonosz….? “Z”hős… mint kis Soros genetikai játék…

Ne kíméljék a konteókat és a Nagy Mátrix rendezőit!

 

 

Mondjuk azon is érdemes eltanakodni, még akkor is, ha az embert  azonnal konteósnak bélyegzik azok, akiknek a Nagy Agymosodákban ezt idomították be, hogy a csudába lehetséges az, hogy  egy amerikai filmszínész Jonathan Pryce a pápa kiköpött mása, kísérteties a hasonlóság, mintha egy klónos  lombikból szedték volna elő őket. Vagy a pápa a színész kiköpött mása, akár el is játszhatnák egymás szerepét…ha az egyik éppen  nem ér rá  misét celebrálni… szóval konteós vádaskodások ide-vagy oda  Ferenc pápa reverendája körül, alatt és mellett  nagyon sok olyan furcsaság van, ami minden logikusan gondolkodó embert kétkedő viszolygással tölt el.

 

Jonathan Pryce, amerikai színész, mintha Ferenc pápa kiköpött mása lenne
 
                                                                   Ügyes komédia, ez is, az is…

 

Lássuk be, olyan kénkőszaga van „Ferenc pápa”egész  létezésének. Nézzük csak a nagy port kavart kis videót, a pápa, vagy a pápának látszó tárgy egyszercsak  köddé vál… mint a Hologramm képek….Apage Satana! 

 

 

De ha itt tartunk a világ legnagyobb hatalmának mondott Amerikai Egyesült Államokat lehetetlen kihagyni. Főleg most  Joe Biden érája alatt. És elnézve ezeket a képeket, valaki mondja már meg ki a fene vezeti tulajdonképpen az Egyesült Államokat?

Joe Biden amerikai elnök személye a leginkább szembeszökő Mátrix bábú esete mostanában.

Amit látunk semmiképpen sem nevezhető normálisnak.

 

Az első számú világhatalomnak mondott Amerikai Egyesült Államok első embereként mutogatott valaki vagy valami, az amerikai elnök, ugyanis lassan de biztosan még az alapvető emberi normákat sem képes beteljesíteni.

A Mátrix forgatókönyvét figyelve, tanulmányozva azonban  jogos a felvetés, hogy ebben a sátáni szemfényvesztésben mégsem egy demens öreg tatát látunk, hanem valami mást. és nagyon sok mindent nem látunk.

Így például azokat sem, akik az elnöki figurát, a Joe Bidennek tűnő tárgyat vagy emberi dublőrt esetleg irányítják.

 

 

Ezeket a láthatatlan irányítókat úgy tűnik, maga a Bidennek kikiáltott alak látja csak, vagyis már ő sem mindig.

Erre utal a legutóbbi, április 14-i csúfos baki, ahol az amerikai elnök a láthatatlan senkikkel akar kezet fogni.

Mi ez?

Szellemekkel kezet fogó?

Rosszul programozott humanoid robot?

Egy előre elkészített felvételbe csúszott gyártási hiba, filmtechnikai trükk, ahol levágták azokat az alakokat, akik eredetileg a Biden figura mögött sorakoztak?

 

“Bárki bármit mond, a két ember nem ugyanaz!” áll Biden két fotójának összehasonlításán a szöveg … ÉS TÉNYLEG!

A csütörtöki eseményről készült felvételeken jól látható, hogy Biden az észak-karolinai Greensboróban tartott beszédet az „Isten áldja mindannyiótokat!” mondattal fejezi be, mielőtt jobbra fordult, és látszólag mond valamit a mögötte lévő üres térnek,akik ő valakinek lát, gondol,  majd kezet is nyújt neki a SENKINEK, a nem láthatónak a semmibe. Ezt követően kétségbeesetten körülnéz a színpadon, tanácstalan arccal, elveszítve a fonalat, vagy a beprogramozást.

A KÉRDÉS NYITOTT: MIT VAGY KIT LÁTUNK EBBEN A MÁTRIX RÉSZLETBEN, AKIT MINT JOE BIDEN AMERIKAI ELNÖKÖT  AKARNAK MUTOGATNI NEKÜNK?

De ha már itt tartunk, roppant érdekes forgatókönyv részlet, megannyi Mátrix faejewlméletre és konteóra okot adó talány, hogyan hasonílthat ennyire egymásra Joe Biden bortrányhős, drogos és pedofil fia, nem mellesleg az ukrajnai biológiai laboratóriumok egyik fő szponzora,  a Dr. Gregory House-t alakító színészre, Hugh Laurie?

Ha mondjuk írnák valami jó kis konteós sci fi horrort, tuti  összehoznám a két hasonló fejű és beállítottáságú karaktert. Persze ha kideríteném valójában melyik a valódi és az “élő”?

 

 

Doctor Hunter Biden és Gregory House, jaj bocsánat, fordítva! 

 

De ha már a hasonmásoknál tartunk jusson hely a több mint fura , sok konteós által simán lereptizett brit királyi családnak is. Tudják, ahol a vén szörnyetegre hajazó egykori feneséges Fülöp herceg felelősségének teljes tudatában azt nyilatkozta pár éve , ha meghal “gyilkos vírusként” akar reinkarmnálódni hogy megállítsa a gaz emberiség túlszaporodását. S mit ád a nagy Mátrix, nem pont akkor tér meg kék( bvagy mnilyen) vérű őseihez, mikor éppen beteljesedik a “gyilkos vírus” forgatókönyve, világra úgy, ahogy azt a 2012 -es londoni Olimpiai Játékok több mint sátáni megnyitóján eltáncolták?

Figyelem, akinek ez feltűnik, az égetnivaló konteós!

De hagyjuk a vén “reptit” , nyugodjék ha tud, nézzük inkább meg a hercegnécskét, akik a brit  királyi felségek prezentáltak a ki tudja hogyan meghalatott Diana hercegnő szerepkörére. Igen Kate Midlettonról van szó. Nézzük csak!

Rossznyelvek szerint, ugyanis így kell tökélletes hercegnét klónozni a hülye emberiség megvezetésére. Az alapsejteket Lynda Carter amerikai színésznő genomjából nyerték. Lássuk be az ilyen sci – fi szerű konteók mentén lassan megértjük, miért hazudtak 3 szülést egy nőnek, lásd ezt a Katalin hercegné izét, aki sosem szült és sosem fog szülni még reptilian falván sem!

 

Nemcsak hogy hasonlít, de mintha a kiköpött mása lenne a színésznőnek a szépen felépített imidzsű kis Kate hercegné… mi a recept? Végy pár jól klónozott gént… és a Nagy Mátrixban s a véletlenek kezet fognak!?
Pár órával a szülés után. Mikor erre a biológiailag képtelen jelenségre orvosok is rávilágí1tottak a brit királyi ház idétlen válaszokat hintett szét, miszerint 1.: a protokoll kedvért düblőrt (SIC!) használtak, 2.  mégis Kate volt az, mert nincs abban semmi ha 2 órával a szülés után valaki 15 centis tűsarkakon és friss frizurával pózol, majd mikor nőgyógyászok is jelezték a kamuszüléseket 3. : felbukkant a királyi béranya meséje is…Az Igazság még konteó tojásban vár a kikelésre itt is…

Ami meg a vérivó, sátánista sztárok konteóit illeti, a fene meg tudja. Következő részünkben velük folytatjuk a kis szórakoztató konteózást, de addig is itt van egyik Hollywoodi üdvöske beismerő vallomása:

Meghan Fox: “Igen iszunk vért – egymás vérét – pár cseppet…”

Na erre afurcsa “sztár” étvágyra következő részünkben részletesebben rákonteózunk.

-lszmm-

(FOLYTATJUK) 

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile