Aktuális, GREAT RESET, Sport

A népirtás sportja, avagy népirtás a sportban: Valós vakcina rémtörténet, igazi orvosi horror: egy beoltott, tinédzser korú sportoló vérereiben 183 cm  vérrög képződött (+VIDEÓ)

WAUSEON, OH – Kaden Clymer középiskolás labdarúgó sportolói karrierje véget ért, miután az orvosok hat lábnyi ( 183 cm) vérrögöt találtak és távolítottak el a tinédzser lábából. A vérrögök kialakulásának oka még nem ismert, de a tinédzsernek most vérhígítóra van szüksége, hogy a probléma ne forduljon elő újra.

Érdekes módon a hivatalos orvosi nyilatkozatok, legalábbis ami a mainsteram médiában megjelenik, azt sugallja, hogy az orvosok „nem tudják, nem sejtik,” mi okozza ezeket a horrorisztikus tüneteket.

Azt senki nem veti fel ezekben a lefizetett, judásmédiákban, hogy vajon tényleg nem tűnik fel egy orvosnak sem az esetek kapcsán, hogy ezek a jelenségek, az eddig  teljesen egészséges fiataloknál SOHA nem fordult elő a COVID szérumok előtt, kizárólag a védőoltásnak hazudott méreginjekciók beadás után szaporodtak el robbanásszerűen szerte világon?

“Az orvosok még mindig próbálják kitalálni, hogy pontosan mi történt Kadennel”-írják a helyi lapok.

Napi szinten, akár már külön rovatba is lehet sorolni azokat az eseteket, melyek bizonyítottan a COVID injekciók mellékhatásai, eredményei. Az oltásig egészséges  fiatalok körében fellépő egyre több hirtelen szívhalál, trombózis, mindennapos része lett a vakcinával végrehajtott tömeggyilkosságoknak, ám a legtöbb esetben, még mindig így kommentálják: „ az orvosok nem értik mitől történt”.

A sportolók és híres emberek esetei azért kavarnk nagyobb port, mert őket ismerik, de itt a súlyos kérdés, azokat az elhunytakat, akik nem közszereplők, nem ismert emberek, azokat vajon számolják? Vagy ebben az emberirtásra alapozott COVID projektben csak a meghamisított eseteket, kamu statisztikákat számolták nyilvánosan a COVID terroristák szerte a világon?

A finn Mikael Hakkarainen, a Vegas Golden Knights által a Chicago Blackhawkstól megszerzett támadó, akit Marc-Andre Fleury-re cseréltek, veleszületett szívbetegség miatt 24 évesen kénytelen volt visszavonulni a profi jégkorongozástól.

 

A Jatkoaika finn hírügynökségnek adott interjújában Hakkarainen szívproblémáját okolja, miután az év elején, a hatáékonynak és biztonságosnak ondott  COVID oltás után  pozitív lett a COVID19 tesztje.

„Január végén kaptam el a Covidot. Súlyos tüneteket kaptam, és túl korán mentem el játszani. Április óta nem csinálok semmit, és figyelem a helyzetet. Mostanra ismertté vált, hogy veleszületett szívbetegségem, LVNC-m, vagyis trabekulációs kardiomiopátiám van” – mondta Hakkarainen a Jatkoaika-nak.

Emlékeztetni kell arra, hogy az NHL tavaly szigorúbb COVID-19 protokollt jelentett be a 2021-22-es szezonra, amelyek súlyos büntetéseket tartalmaznak a be nem oltott játékosokra, például eltiltásokat és fizetésvesztést, ha a játékosok tesztje pozitív lett a Bleacher Nation szerint.

Ez a protokoll magában foglalja a tisztségviselőket és minden olyan személyt is, aki kapcsolatba kerül a játékosokkal.

A tavaly közzétett weboldal szerint „Az NHL-ben négy olyan játékos van, akik nem kapták meg a COVID-19 elleni védőoltást” – mondta Gary Bettman biztos a Tampa Bay Lightning és a Pittsburgh Penguins közötti szezonnyitó meccs előtt az Amalie Arénában.

„Hihetetlen az oltási arányunk” – mondta dicsekedve akkoriban Bettman edző. „Négy játékos, nem a játékosok négy százaléka. Minden tisztviselőnk be van oltva. Minden olyan személy, aki kapcsolatba kerül a játékosokkal, be van oltva.”

Hakkarainen visszavonulása azután történt, hogy egy torna közben hirtelen meghalt egy jégkorongozó Kanadában .

Forrás: GatewayPundit

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

Van aki “besokal” már a hír elején, más meg azt mondja: Hol élnek ezek az orvosok? Vagy hol éltek eddig? Egyre több olyan rémtörténetet hallani/olvasni amelyek magyarázata felülmúlja a legtöbb mesekönyvet!
A Sicc a meseországban c. könyvben hihetőbb történetek vannak leírva, mint amit komoly TUDÓSOK, orvosok szájából hallani mostanság.
Néha, már már “csecsemőnek” érzem magam. Vagy inkább annak néznek (minket)?
Máskülönben nem altatnának mesékkel :((