Aktuális

A nyilvánosság előtt figyelmeztet az oltás veszélyeire egy 28 éves angliai nő, aki súlyosan megbetegedett a Pfizer féle Covid19 kísérleti vakcina beadatása után (+VIDEÓ)

Katrina Hermez 28 éves, ragyogóan egészséges, életerős fiatal hölgy volt. A Pfizer kísérleti oltás beadatása után azonban ma már egy örök életére megbetegített roncs maradt. A nő úgy döntött esetét a nyilvánosság elé tárja, hogy figyelmeztesse az embereket az oltás-propaganda hazugságaira és veszélyeire, hátha így megmenthet másokat az övéhez hasonló tragédiától.

 

 

Az Instagramon is közzétett felvételen Katrina Hermez vállalkozó és festő látható, amint egy kórházi ágyon rohamot kapott, de ez  csak egy a tavalyi mRNS injekciót követő mellékhatások közül.

A 28 éves, addig teljesen egészséges fiatal nő  az Instagram poszton azért tette közzé állapotát, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy a védettséggel kecsegtető hatóságok nem mondanak igazat és a kísérleti szérum nemhogy nem véd, de egy életre nyomorékká teheti vagy megölheti azt, aki megkapja.

A fiatal nő felhívja a figyelmet arra a hazugságra is, melyet az egészségügyi hatóságok világszerte alkalmaznak, éspedig azt, hogy „hosszú távú Covidnak” nevezik a kísérleti szérum mellékhatását. „Ez nem c-vid” – írja.

Az addig egészséges fiatal nőn az alábbi tünetek  jelentkeztek a Pfizer oltása után:

 

10 epizód átmeneti bénulásból, amely órákon át napokig tart.
Átmeneti amnézia
3 típusú nem epilepsziás roham
Migrén
Cluster fejfájás
Ízületi fájdalom
neuralgia
Zsibbadás
Égő fájdalom az egész testben
Minden második nap mellkasi fájdalmak
Zajérzékenység
Fényérzékenység

Bőrérzékenység
Súlyos zavartság
Súlyos szédülés
Fülcsengés
Beszéd /dadogás, elmosódott, ismétlődő szavak
Palpitáció
Disszociáció
Vér a fülben
Fekete sebek a száj falán
Időszakos halláskárosodás
Homályos látás
Izommerevség

“Ez nem hosszú c-vid Ez egy közvetlen sérülés a Pf👁zertől 💉.”

„Félek, hogy az idő múlásával a tünetek csak rosszabbodni fognak” – vallja be a GoFundMe adománygyűjtésén.

Hermez azt mondja, szeretné, ha a történetét megosztanák az oltáspártipropagandával és az intézmény általi cenzúrával szemben.

„Szeretném, ha meghallgatnák a történetemet, hogy megmentsek ezzel  másokat attól, hogy ez velük is ez történjen!

Azt mondták, hogy ez az oltás megvéd engem, azt mondták, hogy megvéd másokat, azt mondták, hogy megmenthet minket, azt mondták, legalább egy kell, aztán kettő, most három… hány még, amíg mindannyian gyászolunk?? ”

Hermez azt mondja, hogy az összegyűjtött pénzből azt tervezi, hogy segítséget kér az Egyesült Államokban Dr. Mark Ghalilitól, aki a neurológiai problémák regeneratív kezelésére szakosodott.

Forrás: GoFundMe

 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile