Aktuális

A Pfizer vakcina beadása után három nappal életét vesztette egy 13 éves, addig teljesen egészséges kiskamasz – szombaton temetik

Több tucatnyi olyan eset lát napvilágot az Egyesült Államokban, melyekből kiderül, hogy a kísérleti covid-oltásokkal beoltott gyerekek súlyos mellékhatásoktól szenvednek, vagy neadjisten belehalnak a covidfasizmus diktálta oltakozásba. Már ahogy ez lenni szokott a nagy gyógyszerkísérleteknél, melyek során eddig senki nem vetette fel a kérdést, hány állat és hány ember pusztult bele az évekig tartó kísérletezésbe. A covid19 féle vírus-hisztéria során azonban kihagyva a kísérleti protokoll előírta állatkísérleti szakaszt egyenesen embereken, sőt gyerekeken kezdték tesztelni a ki tudja miféle géntechnológiás szert, ami mindennek nevezhető, csak éppen védőoltásnak nem.

Az Egyesült Államokban kiderülő gyerekhalálozások azonban intő példaként szolgálnak arra, hogy a szülők a covid-terror agresszív zsarolásának és nyomásának ellenére térjenek észre és ne tegyék ki gyerekeiket egy efféle nyilvános emberkísérletnek.

+Jacob Clynick (fotó) 13 éves, teljesen egészséges Zilwaukee városkában, Michigan állam, élő kiskamasz volt. A Pfizer covid-vakcinájának második adagja után hátrom nappal Jacob hirtelen rosszul lett és elhunyt. Addig semmi betegsége nem volt. A törvényszéki kórboncnok jelentéséből kiderül hogy a boncolás során megállapították, Jacob szíve érthetetlen módon megduzzadt és vizenyő keletkezett a megnagyobbodott szív körül. Mindezt a kisfiú nagynénje hozta nyilvánosságra, az esetet már az amerikai média sem tudta eltitkolni, annyira nyilvánvaló volt, hogy az oltásnak mondott kísérleti szer váltotta ki a halálhoz vezető állapotot a gyereknél.

A nemzetközi sajtóban egyre több olyan cikk lát napvilágot, melyben elismerik, hogy a covid-vakcina feltűnően sok gyereknél okoz súlyos szövődményeket és gyerekek esetében ez eddig ismeretlen  ok miatt jóval hevenyebben és gyorsabban veet a végzetes stádiumig.

 

Jacob frissen kiállított „oltási igazolványa”, a másvilágon nem sok haszna lesz belőle…

Az egészben az talán a legsátánibb, hogy ma már nyilvánvaló, hogy a gyerekek esetében a SARScov2 vírus okozta fertőzés minimális tüneteket okoz, magyarán szólva 99 százalékban teljesen elmúlik, mint bármelyik más influenza típus.  Tehát semmi orvosi magyarázata vagy indoka nincs valójában annak, hogy a gyerekeken is kipróbálják a szert, ami valójában nem felel meg a kísérleti vakcinákra vonatkozó meghatározásoknak. Az amerikai lapok hírül adták, hogy Jacob Clynick temetése szombaton, június 26-án lesz. Élt 13 évet, meghalt, mert a szülei  odadobták a covid19 nevű nyilvános, globális emberkísérletnek, ahol a fogyóeszköznek számító, laboratóriumi patkányok helyett, az Isten képére és mására teremtett embereket használnak.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile