Declaratia politica deputat Mihai Lasca
Aktuális, Belpolitika

A p(l)andémia jogfosztásai ellen szólalt fel egy független képviselő Bukarestben – Mihai Lasca: Fejezzétek be a hazugságokat, az emberek manipulálását!

Nem szoktam parlamenti politikusok felszólalásokat ajánlani elolvasásra senkinek, de most kivételt teszek. Éspedig azért, mert a mai bukaresti parlamenti felszólalások között találtam egy olyat, ami végre-valahára valóban az emberekért, az egyszerű állampolgárok jogaiért emelt szót. Igen, felemelte szavát a parlamenti pulpitusnál, egy olyan érában, amikor a hazugság és a manipuláció törvényszintre lett emelve, amikor a politikai képviselők zöme gondolkodás nélkül felsorakozott egy sátáni hazugságáradat mögé, mellyel egy esztendeje bénítják, nyomorítják a világot, az emberek életét.

MIHAI LASCA, Bihar megyei független képviselő mai felszólalása azonban valóban az emberekért, a jogfosztott, megvezetett emberekért hangzott el. A független képviselő először az AUR párt színeiben lett képviselő, azonban pár hete (ki tudja milyen politikai presszió hatására) eltanácsolták a pártból.

Lasca az egész p(l)andémiás őrület alatt nyíltan ellenezte a kötelező maszkviselést és az embertelen és érthetetlen megszorításokat s ezzel érthető módon a propaganda sajtó célpontjává vált, akik hajánál előrángatott ürügyekkel akarták elhallgattatni, elmenve odáig, hogy még Lasca , több évtizeddel ezelőtt történt iskola verekedését is előszedték, csak lejárassák a politikust, aki szembe ment a covid terrorizmus kiszolgálóival. Azt is állították, egykori pártja, az AUR pár megnyilvánulását ürügyül felhozva, hogy biztos Lasca is magyarellenes, ez azonban nem igaz, ezt jómagam személyesen is tanúsíthatom, ugyanis én az elmúlt időkben többször beszélgettem vele közösségünk problémáiról.

Egy szónak is száz a vége, én azt ajánlom, olvassák el az alábbi felszólalás magyarra lefordított szövegét, és ki-ki döntse el maga, szimpatikus neki ez, vagy sem…

 

Mihai Lasca (középen) a nagyváradi maszk- és oltásellenes tüntetésen

„Kedves polgártársak!

Eljött a pillanat, hogy feleszmélj, hogy bátran és becsületesen, elődeit emlékét tisztelve és utódait jövőjét szem előtt tartva kiállj, kiálljunk a nemzet szabadságáért és hazánk függetlenségéért.

Az élethez való elemi jogainkat, a szabadságunkat, emberi méltóságunkat rabolta el egy pusztító, hazug politikai hatalom, olyan politikai körök melyek soha nem képviselték a nemzet érdekeit, bandájuk érdekeit tartják szem előtt, csupán saját maguk és és 30 év alatt csődbe juttatták Romániát.

Elérkezett a pillanat, hogy megállj mondjunk a törvénytelenségeknek, legyen elég a tolvajlásból, a hazaárulásból, a nemzet elárulásából. Románia földre van verve szociális, gazdasági, kulturális, egészségügy és tanügyi téren. Az ipar, a magánszféra, a vállalkozók lehetetlen helyzetbe jutottak olyan korrupt politikusok miatt, akik a parlamentet egy törvény-gyárrá alakították saját érdekeiknek megfelelően – az ország parlamentje, a Victoria palota, a Cotroceni-i palota mind ezek érdekeinek kiszolgálója lett.

Miután 30 év alatt eltékozolták az országot, most eldöntötték, hogy tönkreteszik az emberek lelkét és testét is, azokkal a aberrált, fojtogató rendelkezésekkel, melyeket törvényre emeltek és bírságokkal, megfélemlítéssel teszik tönkre az emberek életét, még azt is megtiltva, hogy azok szabadon levegőt vehessenek, elveszik a polgároktól az alapvető emberi jogaikat, az egészséghez és az élethez való jogukat, s teszik mindezt azért, hogy megszavazhassák a kötelező oltásokra vonatkozó törvényt.

Mit képzeltek ti magatokról, akik ezeket teszitek, Istennek képzelitek magatok?

Miféle meg nem alapozott, hamis tudomány nevében kötelezitek az embereket az arcmaszkok viselésére és helyeztek kilátásba oltásokat az emberek szabadságáért cserébe?

Propagandagépezet segítségével kényszerítitek az embereket a szociális távolságtartásra, az elembertelenedés folyamatát erőltetve rájuk, terror alatt tartjátok az embereket, megfélemlítve őket, és mindezek kivitelezésére közpénzeket használtok, amiből lefizetitek  a korrupt sajtót, amely rég elfelejtette az igazat írni és mondani, egyetlen céljuk, hogy bármi áron pánikot és rettegést generáltok a emberek között.

Biztonságba érezheti magát a nemzet?

Hányan közületek éreznétek magatokat biztonságban, az alávetettség, szolgaság ezen „egészségügyi maszknak” nevezett eszközét kényszerből viselve, amiről néhány pszichopata azt állítja, így lehet életet menteni? Elvéve az emberek szabad lélegzésének jogát, a tiszta levegőt megvonva az emberektől, hogy a saját maguk kilélegezte széndioxidot szívják vissza.

A közjó ürügyét használjátok az orvosi diktatúra kikényszerítésére, arra kényszerítve az orvosokat, hogy azok megszegjék a Hippokratészi esküt, világvége hangulatot kreálva egyszerű, közönséges megfázásos betegségekből. s döntést hoztok embermilliók életéről emiatt. Mit képezetlek magatokról? Földi isteneknek képzelitek magatokat?

Nincsenek bizonyítékaitok, csak hazug érveléseitek vannak, hogy logikátlan módon fenntartsatok egy p(l)andémiát, melyre orvosi diktatúrát  építve végrehajtsátok gazdáitok tervét, azokét, akik valójában vezetik Romániát.

Tisztelt politikusok, mit gondoltok meddig tűri ezt a nép, meddig nyeli ezt le? Mindennek van határa és ezt a határt ti rég túlléptétek.

Azt alábbiakat üzenem a politikai szférának, az irányításuk alá tett orvostársadalomnak és az ezeket eszközként kiszolgáló sajtónak:

„Fejezzétek be a hazugságokat, az emberek manipulálását, a nemzet meglopását és meggyilkolását, mert ti is ennek a nemzetnek vagytok egy része és eljön az idő, amikor felelni fogtok minden tettetekért”.

Hitemre esküszöm arra, hazámra, Romániára, hogy védeni fogom az alapvető emberi és szabadságjogokat, nemzetem érdekeit és teljesíteni fogom népem akaratát!

Isten engem úgy segéljen!

MIHAI LASCA

független parlamenti képviselő

  1. március.10”
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile