Aktuális, Vélemény

A régi államalapítást vagy az új  covid-állam megalapítását ünneplik Orbán Viktorék augusztus 20-án több mint 7 milliárd forintért? – különös ünnepség, ahol az állítólagos járvány „kormányzati felmentést” kapott a buli idejére

Teljes az ellentmondás a magyarországi augusztus 20-ai kormányünnepséggel kapcsolatban. Míg a fősodratú kormánymédia a primitívség és a szánalmas, tudománytalan hazudozás csúcsait döntögeti, hogy az úgynevezett „delta” variánssal pánikba majd a vakcina központokba kergessék a lakosságot, addig Orbán Viktor miniszterelnök és csapata soha nem látott nagy bulira készül. Állítólag az egykori magyar államalapítás emlékezetére, de ahogy figyeljük a járvány-menti rongyrázást, egészen úgy tűnik, Orbán és mozgatói egy teljesen új államalapítást, a covid terrorizmus államalapítását ünneplik.

 

„Többnapos, országos dínom-dánom várható augusztus 20. körül – elsőre úgy tűnhet, hogy sokszorosan bepótolná a kormány a tavaly a járvány miatt elmaradt nemzeti ünnepet, csakhogy már 2020-ra is ilyet terveztek, és ezt hivatalosan csak áttolták 2021-re. A Szent István Napokra keresztelt monstre állami fesztiválon mindent felvonultatnak a sörtől és Ákostól a katonai légiparádén át a tűzijátékig. A rongyrázásnak persze ára van: a rendezvénysorozatra nettó 5,5 és 7,9 milliárd forint közötti összeget költenek el…Különösen idén érhető tetten az igyekezet a szórakozni vágyó hazai és a várt külföldi közönség lenyűgözésére. A rendezők mindent felülmúló programkínálattal készülnek, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) pedig ettől reméli a turizmus felélénkülését. A siker érdekében a járványügyi védintézkedések alól kormányzati felmentést kapott vásári búcsú jellegű esztrádműsorban a legkülönfélébb témájú és színvonalú események váltják majd egymást augusztus 19-től augusztus 22-ig.”– írja a HVG.

Teljesen logikátlan, abszolút egymásnak ellentmondó,  ami az augusztus 20-ai ünnepségek kapcsán zajlik éppen. A magyar kormány fizetett, udvari doktorai, covid-sarlatánjai egyre-másra ontják a pánikszagú  és nem mellesleg orvosilag soha semmivel nem alátámasztott baromságokat arról, hogyan fog a negyedik hullám megbüntetni minden gaz, oltásellenes lázadót, s ugyanabban az időszakban mikor újabb lezárások lehetőségével rémisztgetik a magyarokat ( nyilván a globalista forgatókönyv alapján) egyben buzdítják is őket arra, hogy vegyenek részt a nagyszabású ünnepségen.

A dolog több mint sátáni. És  nem tudni mit takar, hova vezet?

Egy biztos, ehhez az egészhez a Magyarok Nagyasszonyának, Jézus szülőanyjának Máriának nem sok köze van. Nyilván , mivel   ő sem „oltott”, az ő jelenléte is egyértelműen tilos a sátáni covid-parádén amire Orbán Viktor készül…

-szmm-

 

 

 

 

 

Teljes az ellentmondás a magyarországi augusztus 20-ai kormányünnepséggel kapcsolatban. Míg a fősodratú kormánymédia a primitívség és a szánalmas , tudománytalan hazudozás csúcsait döntögeti, hogy az úgynevezett „Delta” variánssal pánikba majd a vakcina központokba kergessék a lakosságot, addig Orbán Viktor miniszterelnök és csapata soha nem látott nagy bulira készül. Állítólag az egykori magyar államalapítás emlékezetére, de ahogy figyeljük a járvány-menti rongyrázást, egészen úgy tűnik, Orbán és mozgatói egy teljesen új államalapítást, a covid terrorizmus államalapítását ünneplik.

 

„Többnapos, országos dínom-dánom várható augusztus 20. körül – elsőre úgy tűnhet, hogy sokszorosan bepótolná a kormány a tavaly a járvány miatt elmaradt nemzeti ünnepet, csakhogy már 2020-ra is ilyet terveztek, és ezt hivatalosan csak áttolták 2021-re. A Szent István Napokra keresztelt monstre állami fesztiválon mindent felvonultatnak a sörtől és Ákostól a katonai légiparádén át a tűzijátékig. A rongyrázásnak persze ára van: a rendezvénysorozatra nettó 5,5 és 7,9 milliárd forint közötti összeget költenek el…Különösen idén érhető tetten az igyekezet a szórakozni vágyó hazai és a várt külföldi közönség lenyűgözésére. A rendezők mindent felülmúló programkínálattal készülnek, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) pedig ettől reméli a turizmus felélénkülését. A siker érdekében a járványügyi védintézkedések alól kormányzati felmentést kapott vásári búcsú jellegű esztrádműsorban a legkülönfélébb témájú és színvonalú események váltják majd egymást augusztus 19-től augusztus 22-ig.”- írja a HVG.

Teljesen logikátlan, abszolút egymásnak ellentmondó,  ami az augusztus 20-ai ünnepségek kapcsán zajlik éppen. A magyar kormány fizetett, udvari doktorai, covid-sarlatánjai egyre-másra ontják a pánikszagú  és nem mellesleg orvosilag soha nem alátámasztott baromságokat arról, hogyan fog a negyedik hullám megbüntetni minden gaz oltásellenes lázadót, s ugyanabban az időszakban mikor újabb lezárások lehetőségével rémisztgetik a magyarokat ( nyilván a globalista forgatókönyv alapján) egyben buzdítják is őket arra, hogy vegyenek részt a nagyszabású ünnepségen.

A dolog több mint sátáni. És  nem tudni mit takar, hova vezet?

Egy biztos, ehhez az egészhez a Magyarok Nagyasszonyának, Jézus szülőanyjának Máriának nem sok köze van. Nyilván , mivel   ő sem „oltott”, az ő jelenléte is egyértelműen tilos a sátáni covid-parádén amire Orbán Viktor készül…

-szmm-

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile