Aktuális

A román konzervatív EP képviselő kiborította az EU-s vakcina-bilit: Globális vakcina panama: az Európai Unió tagállamainak vakcina beszerzési szerződéseit azok az EU-s képviselők sem látták, akik szavaztak erről! (+VIDEÓ)

Megdöbbentő leleplezésre került sor az Evenimetul Zilei  szerkesztőségének jóvoltából. Az EVZ Play videó interjújában, melyet olvasóink a cikk végén tekinthetnek meg, Cristian Terheş az Európai Konzervatívok és Reformerek képviselőcsoport elnökségi tagja, az Európai Parlament képviselője egy nagyon furcsa tényre hívta fel a közvélemény figyelmét, éspedig arra, hogy valójában EGYETLEN parlamenti képviselője az EP-nek nem látta , nem láthatta azokat a szerződéseket, melyek révén az EU-s tagállamok  óriási mennyiségben , évekre előre felvásárolták a Covid19 féle kísérleti vakcinákat.

Ez azért is szürreális, mert mint kiderült az EP képviselői olyan szerződésekről szavaztak, hoztak határozatokat, többnyire az európai állampolgárok szabadságjogainak korlátozására, illetve a kötelező oltások és a hírhedt covid-bárca a Green Pass bevezetésére, szóval olyan szerződéseket szavaztak meg, amik valós tartalmáról halványlila gőzük nincsen.

Így döntöttek másodsorban euró milliárdok áramlásáról, és elsősorban embermilliók életéről.

Az interjúban a konzervatív román képviselő elmondja, hogy mivel ő látni akarta azokat  a szerződéseket melyek Románia covid-vakcina beszerzését  szabályozzák, elkezdett nyomozni ezek után.

Azonban hiába képviselője az EP-nek, hamar kiderült, hogy az Európai Parlament vezetői  nem tették lehetővé egyetlen képviselőnek sem, hogy véglegesített formában, teljes egészében lássák, mi több elolvassák a covid-vakcina beszerzésére vonatkozó  szerződéseket, illetve azokat a mellékleteket, melyekben fel van tüntetve, hogy tulajdonképpen miféle  vakcinákat vásárolnak fel a tagállamok a lakosság tömeges beoltására, ezek a szerek milyen összetevőkből állnak és mik a kockázataik mellékhatásuk. Tehát nem tudni semmit a covid kísérleti szérum összetevőiről és felelősséget sem vállal ezért sem a forgalmazó, sem a felvásárló, sem az ezt a lakosságra kényszerítő kormányok egyike sem. Könnyen meglehet, hogy a titkolt szerződésekben  benne foglaltatik az is a furcsa géntechnológiás szerekről, hogy azok az  emberek, akik úgymond önkéntesen beadatják ezeket maguknak,  maguk kérték a genetikai módosulásokat előidézhető anyag beadását, tudatában annak mi az, tudomásuk volt erről és vállalták így is, tehát a polgárok önszántukból vállaltak minden mellékhatást vagy genetikai malformációt.

Magyarán szólva az Európai Parlamentben megtörtént az, hogy a képviselők szavaztak olyan valamiről, amiről nem dokumentálódhattak, s fogalmuk sincs arról, mit adatnak be erőszakkal, kényszerítő zsarolásokkal az EU-s tagállamok polgárainak. És egy ilyen senki által nem ismert, nem ellenőrzött szerződésekkel felvásárolt, vagy az EU-ba beszállított szer beadásához kötötték a szabadon utazást, munkavállalást, stb. korlátozását jelentő, az emberi szabadságjogokat alapjaiban meggyalázó vakcina útlevelet.

És mint kiderült, nem csupán a román EP képviselők, de egyetlen más képviselő sem láthatta, olvashatta, tanulmányozhatta a vakcina beszerzések szerződéseinek teljes és véglegesített szövegét, nekik csak ügyes bábokként, bólogatójánosokként meg kellett ezt szavazni.

Aki ért románul, annak javasoljuk végighallgatni a mellékelt videó-interjút, hogy képet alkothassunk mekkora panama, milyen embertelen csalások sorozata zajlik a COVID19 hadjárat vakcina frontján, ahol a törvényességet és az orvostudományt egyértelműen szembeköpték a védőoltásnak hazudott, valójában genetikai módosító szert hordozó kísérleti szérum kufárjai.

Szőke Mária

Forrás: evz.ro

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile