Aktuális

A román konzervatív EP képviselő kiborította az EU-s vakcina-bilit: Globális vakcina panama: az Európai Unió tagállamainak vakcina beszerzési szerződéseit azok az EU-s képviselők sem látták, akik szavaztak erről! (+VIDEÓ)

Megdöbbentő leleplezésre került sor az Evenimetul Zilei  szerkesztőségének jóvoltából. Az EVZ Play videó interjújában, melyet olvasóink a cikk végén tekinthetnek meg, Cristian Terheş az Európai Konzervatívok és Reformerek képviselőcsoport elnökségi tagja, az Európai Parlament képviselője egy nagyon furcsa tényre hívta fel a közvélemény figyelmét, éspedig arra, hogy valójában EGYETLEN parlamenti képviselője az EP-nek nem látta , nem láthatta azokat a szerződéseket, melyek révén az EU-s tagállamok  óriási mennyiségben , évekre előre felvásárolták a Covid19 féle kísérleti vakcinákat.

Ez azért is szürreális, mert mint kiderült az EP képviselői olyan szerződésekről szavaztak, hoztak határozatokat, többnyire az európai állampolgárok szabadságjogainak korlátozására, illetve a kötelező oltások és a hírhedt covid-bárca a Green Pass bevezetésére, szóval olyan szerződéseket szavaztak meg, amik valós tartalmáról halványlila gőzük nincsen.

Így döntöttek másodsorban euró milliárdok áramlásáról, és elsősorban embermilliók életéről.

Az interjúban a konzervatív román képviselő elmondja, hogy mivel ő látni akarta azokat  a szerződéseket melyek Románia covid-vakcina beszerzését  szabályozzák, elkezdett nyomozni ezek után.

Azonban hiába képviselője az EP-nek, hamar kiderült, hogy az Európai Parlament vezetői  nem tették lehetővé egyetlen képviselőnek sem, hogy véglegesített formában, teljes egészében lássák, mi több elolvassák a covid-vakcina beszerzésére vonatkozó  szerződéseket, illetve azokat a mellékleteket, melyekben fel van tüntetve, hogy tulajdonképpen miféle  vakcinákat vásárolnak fel a tagállamok a lakosság tömeges beoltására, ezek a szerek milyen összetevőkből állnak és mik a kockázataik mellékhatásuk. Tehát nem tudni semmit a covid kísérleti szérum összetevőiről és felelősséget sem vállal ezért sem a forgalmazó, sem a felvásárló, sem az ezt a lakosságra kényszerítő kormányok egyike sem. Könnyen meglehet, hogy a titkolt szerződésekben  benne foglaltatik az is a furcsa géntechnológiás szerekről, hogy azok az  emberek, akik úgymond önkéntesen beadatják ezeket maguknak,  maguk kérték a genetikai módosulásokat előidézhető anyag beadását, tudatában annak mi az, tudomásuk volt erről és vállalták így is, tehát a polgárok önszántukból vállaltak minden mellékhatást vagy genetikai malformációt.

Magyarán szólva az Európai Parlamentben megtörtént az, hogy a képviselők szavaztak olyan valamiről, amiről nem dokumentálódhattak, s fogalmuk sincs arról, mit adatnak be erőszakkal, kényszerítő zsarolásokkal az EU-s tagállamok polgárainak. És egy ilyen senki által nem ismert, nem ellenőrzött szerződésekkel felvásárolt, vagy az EU-ba beszállított szer beadásához kötötték a szabadon utazást, munkavállalást, stb. korlátozását jelentő, az emberi szabadságjogokat alapjaiban meggyalázó vakcina útlevelet.

És mint kiderült, nem csupán a román EP képviselők, de egyetlen más képviselő sem láthatta, olvashatta, tanulmányozhatta a vakcina beszerzések szerződéseinek teljes és véglegesített szövegét, nekik csak ügyes bábokként, bólogatójánosokként meg kellett ezt szavazni.

Aki ért románul, annak javasoljuk végighallgatni a mellékelt videó-interjút, hogy képet alkothassunk mekkora panama, milyen embertelen csalások sorozata zajlik a COVID19 hadjárat vakcina frontján, ahol a törvényességet és az orvostudományt egyértelműen szembeköpték a védőoltásnak hazudott, valójában genetikai módosító szert hordozó kísérleti szérum kufárjai.

Szőke Mária

Forrás: evz.ro

 

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Ildiko Kohles
Ildiko Kohles
1 an în urmă

Hónapok óta harcol az igazságért, csak az újság írok nem töltik be a kötelességüket mert le vannak fizetve!

He’s been fighting for months to expoe the manipulations, lies and the dangers of tyranny but no media outlets have been doing their obligations. Now that the war is ending, the media outlets will start to save their own skin.