Aktuális

A Ryanair bepereli az Egyesült Királyságot a covid intézkedések okozta károkért: miközben Angliában a beoltottak számával nő az új „covidosok” száma

Valami nagyon nem stimmel az Egyesült Királyságban, ugyanis a hatalmas oltáskampány mintha pont visszafele sült volna el, minél több a beoltott  brit, annál több új covid esetet jelentenek a hatóságok. Mintha a „védőoltás” nemhogy visszaszorította volna az állítólag covidban megfertőzöttek számát, de egyre növeli. Figyelembe véve, hogy a hivatalos jelentések szerint 10 brit polgárból  8 be van oltva, elég furcsa és meghökkentő az, ami jelenleg  Nagy Britanniában zajlik. Ha egyáltalán zajlik, és nem a sátáni hazugság-háború újabb szakaszát alakítja Boris Johnson vezette brit kormány.

A Ryanair légitársaság és több más repülőtársaság megelégelte, hogy az eszetlen covid intézkedések miatt óriási károkat szenvednek és teljesen szétrombolták a légitársaságok működését, s pert indítottak az angol állam ellen.

A Ryanair a Manchester Airports Group-tal (MAG) együttműködve panaszt nyújtott be az Egyesült Királyság Legfelsőbb Bíróságához csütörtökön, felszólítva a korlátozások megszüntetését a repülőforgalomra – nyilatkozta angol lapoknak a MAG szóvivője. Várhatóan más légitársaságok is csatlakoznak a perhez.

 

Forrás. Observator

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile