A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Társadalom

A Sátánista Világrend, a GREAT RESET urai az emberiség NAGY ÉBREDÉSÉTŐL tartanak, ezért meggyorsítanák az emberi civilizáció és a társadalom tönkretételét (+VIDEÓ)

Az ENSZ és a Világgazdasági Fórum előmozdítja az Agenda 2030-at, válaszul a világszerte zajló Nagy Ébredésre, beleértve Elon Musk internetes szólásszabadságot.

A Mester és egyik bábja, az európai civilizáció és társadalom két ördögi ellensége

Amint arról korábban beszámoltunk, az Agenda 2030 a hatalom teljes, világméretű központosításának rendszere, amely a kormányoktól a gazdaságokig mindent befolyásol.

„Más szóval, nem elég, hogy a nemzeti központi bankok meghatalmazottként való felhasználásával titokban manipulálják a gazdaságokat; azt akarják, hogy abbahagyják a bujkálást, és olyan nagylelkű uralkodókként bukkanjanak elő, akiknek gondolják magukat” – írta Brandon Smith, az Alt-Markettől. „A teljes központosítás végső célja az, hogy eltörölje a szabad piacok eszméjét, és lehetővé tegye egy maroknyi ember számára, hogy a kereskedelem és az üzleti élet minden aspektusát mikromenedzselni tudja.”

„Ez nem csak a befolyásról szól, hanem a gazdasági birodalomról is.”

Kérdés, miért is lehet szabadlábon valaki, aki nyíltan hirdeti a tömeggyilkosságot?! A Sátán szolgája Klaus Schwab: „A Föld lakosságát 500 000 000 alá kell csökkenteni a természet örökös egyensúlyáért a legtöbben amúgy is csak haszontalan evők vagytok és nem kell  szívjátok a levegőt. Mint mondtam, sokkal kevesebb húst fogtok  enni de alkalmanként megengedhetitek  magatoknak, mint  egy csemegét

Ennek részben a „sharing economy” nevű koncepción keresztül kívánnak megvalósítani, amelyben az emberek egyre kevesebb vagyonnal rendelkeznek.

„A megosztási gazdaság alapvetően kommunista gazdaság, de a bizarr minimalizmusig még a Szovjetunióban élőknek sem kellett tapasztalniuk” – folytatta Smith. „A szerkezetet egyfajta kommunális társadalomként írják le, amelyben az emberek a 8. szakasz stílusú házakban élnek, közös konyhákkal, közös fürdőszobával és alig van magánéletük.”

Az istenkomplexusos vén Rothschild származék családfája: aki valamiért/ ki tudja miért, de úgy véli, jogában áll embermilliók élete felett dönteni

„Minden ingatlan bérelt vagy kölcsönadott. Minden autót kölcsönöznek és megosztanak, a legtöbb tranzit tömegközlekedés, az alapvető személyes tárgyak, például a számítógépek, telefonok és még a főzőedények is megoszthatók vagy kölcsönözhetők.”

„Ahogyan a WEF mondja, nem leszel semminek a  tulajdonosa. NEM LESZ, NEM LEHET  SEMMID!” – tette hozzá.

Ez lenne az abszolút rabszolgaság. A rabszolgának tilos ugyanis, hogy tulajdona legyen, mindene a gazdáié. 

Elképesztő tehát belegondolni is, hogy az ilyen sátáni alakok úgy vélik  tulajdonukká tehetik az isten teremtette földi embert, mint valami beszélő, idomított főemlős fajtát. 

Tekintettel arra, milyen természetellenes ez az életminőség, nem lehet meglepő, hogy a globalisták miért vívnak teljes háborút a szólásszabadság ellen az interneten: nem akarják, hogy túl nagy ellenállás terjedjen el.

Innen ered a folyamatos rettegésük  az ellen, hogy Elon Musk megvásárolja a Twittert.

Abonează-te
Notificare la
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Miskey B.
Miskey B.
2 ani în urmă

Mivel „e világ istene” áll a háttérben, ezért a Teremtőt is figyelmen kívül hagyja és a Kinevezett királyát, Jézust is!
Ám azt elfejtik, hogy Jézust SOHA és SEHOGY SEM tudják „beelőzni”!
Így ez a próbálkozás „hamvában holt” cselekedet csupán, és egy elkeseredett, őrült körtánchoz hasonlít! Bár gyorsítanak, de SEHOVA sem jutnak.

A Dániel könyvében le lett legyezve előre:
„És azoknak a királyoknak idejében támaszt az egek Istene birodalmat, mely soha örökké meg nem romol, és ez a birodalom más népre nem száll át hanem szétzúzza és elrontja mindazokat a birodalmakat, maga pedig megáll örökké.”
(Dániel 2:44)

És hogy melyek ezek az „azok… a királyok…” azt a Biblia beazonosítja, és napjainkra tehető ezért, és pontosan ez időben.
Azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy TÖBBES számban beszél! Mint „királyoknak idejében” és „birodalmakat”, tehát nem egy „egységes” földi hatalom lesz hamarosan eltörölve.
Amúgy is a jelenlegi „felsőbb hatalmak” közt sincs semmiféle egység, mert sátán a „káosz fejedelme” és a démonai között is versengés és zűrzavar van. Így innét semmiféle egység nem származhat.
Csak MESE és ÁLOM egy egységes „Egyvilágrend”

Kapisztrán
Kapisztrán
2 ani în urmă
Răspunde la  Miskey B.

Kissé naiv a megközelítés, mivel a „MESE ÉS ÁLOM” pár évig mégis „beteljesedik” amint meg van írva, az Antikrisztus „idejében”! És erre nekünk keresztényekként nagyon komolyan fel kell készülnünk, mivel már bizonyos „ízelítőt” kaptunk a Covid-19 pár hulláma által. Sőt a sátán földi ügynökei révén mindent magas szinte eltervezett, világszinten és egyre fokozottabb mértékben kivitelezi, a körülmények függvényében! Nekünk bizonyos mértékben lehetőségünk van „beavatkozni”, de már elkerülni nem lehet! ELKÉSTÜNK, mivel az „égi útmutatásokat” amelyeket a magán kinyilatkoztatások által kaptunk, nem teljesítettük! És mivel még az Egyházban is beteljesedett a Jel 13, 11. jövendölése kilenc éve, már csak a kis maradék „morzsák” mécsesei pislákolnak szerteszét a „nagyvilágban”! Egyébként ezen események által vezet az utunk az „új ég és új föld” birodalmába! 2 Pét 3, 1 – 14.